miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Un excavatorist a găsit un portofel cu bani. L-a dus la Poliţie

Un bărbat care lucrează pe excavator, în judeţul Gorj, a predat Poliţiei, un portmoneu în care se aflau 200 de lei, pe care l-a găsit pe stradă, lângă Judecătoria Motru. Nicuşor Marcu a aflat la secţie că portofelul aparţine unei persoane fără loc de muncă.

În timp ce se îndrepta spre locul de muncă, Nicuşor Marcu, în vârstă de 48 de ani, din Motru, angajat ca excavatorist, a observat, pe Bulevardul Trandafirilor, din oraş, un portmoneu. Acesta l-a ridicat şi l-a dus la Poliţie.

În timp ce se deplasa, miercuri, spre serviciu a găsit un portofel cu acte, carduri şi suma de 200 de lei, pe bulevardul Trandafirilor, lângă Judecătoria Motru. La scurt timp, poliţiştii au identificat persoana care îşi pierduse portofelul, ca fiind un bărbat de 42 de ani, din comuna Lupoaia. Acestuia i-a fost restituit bunul pierdut, exprimându-şi recunoştinţa faţă de un om simplu, care, în loc să-şi însuşească banii găsiţi, a ales să-i returneze celui care-i pierduse”, a declarat, joi, Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Sursa: mediafax.ro

Politica