sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Slatina. Şarpe boa lăsat liber de proprietari

Un şarpe boa de mari dimensiuni a fost lăsat liber, în public, în zona străzii Garofiţei din Slatina, în apropiere de sediul Inspectoratului Teritorial de Muncă Olt.

Evenimentul s-a petrecut în urmă cu două zile, proprietarii reptilei fiind doi cetăţeni de naţionalitate germană. Înspăimântaţi oamenii au vrut să alerteze autorităţile, însă deocamdată nu s-a luat nicio măsură împotriva proprietarilor.

Directorul adjunct al Poliţiei Locale Slatina, Ilie Scaete, a declarat că proprietarii şarpelui urmează să fie identificaţi.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Am fost sesizaţi de un cetăţean şi întrebaţi dacă putem lua vreo măsură. N-am aplicat nicio amendă, noi nu am constatat direct acest eveniment, fiind sunaţi abia a doua zi. O să-i îi căutăm pe proprietari, vom proceda la identificarea lor, şi le vom pune în vedere drepturile şi obligaţiile lor”, a afirmat Scaete.

În România, deţinerea unui animal exotic de companie, fără un aviz eliberat de Direcţiei Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor, atrage după site amenzi usturătoare pentru proprietari.

Politica