vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Satelitul a reluat pregătirea sub comanda lui Bon

A venit timpul și pentru echipa secundă a CSU Craiova să se întoarcă la antrenamente. Cu un nou antrenor la cârma formației, satelitul craiovean care evoluează în al treilea eșalon s-a reunit sub comanda lui Dragoș Bon, care a preluat echipa de la Cornel Papură, cel care a fost responsabil în sezonul trecut. Bon are o experiență vastă la nivelul Ligii a III-a, unde a mai pregătit în trecut formațiile CSO Filiași și CS Podari. Acesta speră să aibă o perioadă prosperă ca principal al echipei secunde craiovene și să îi ofere lui Mangia cât mai multe variante din propria pepinieră. “Sunt onorat de poziția pe care o ocup, e o provocare în cariera mea și sper să am rezultate cât mai bune. Cel mai important obiectiv al nostru este să oferim echipei mari soluții, să creștem jucătorii tineri prin meciurile pe care le vom disputa în Liga a III-a. Desigur că ne vom dori să ocupăm un loc cât mai bun în campionat, dar cel mai mult contează să producem jucători pentru formația care evoluează în prima ligă”, a declarat antrenorul Dragoș Bon, care în sezonul trecut a fost antrenorul echipei U17 a CSU Craiova, grupă cu care a reușit să ajungă până în finala Ligii Elitelor și să câștige Supercupa la această categorie de vârstă. În locul său la conducerea echipei U17 a fost pus Nelu Petrișor. O schimbare a survenit și la formația U19 a Craiovei, unde în locul lui Mugur Gușatu se va ocupa de acum Bruno Vienescu. Corneliu Papură va rămâne scouter în cadrul clubului.

Calancea se pregătește cu echipa secundă

Venirea portarului italian Pigliacelli l-a scos pe Nicolai Calancea din lotul primei formații pentru moment. Acesta a fost prezent la reunirea echipei secunde și se va pregăti cu aceasta până va ajunge la o înțelegere cu oficalii clubului în privința viitorului său. “Am relut pregătirile, suntem într-o perioadă de reacomodare la efort. Vom desfășura pregătirea pe plan local până va începe campionatul. Cantonamentul îl vom face tot aici, într-un cadru organizat”, a mai spus Bon. La prima ședință de pregătire a CSU II au fost prezenți 19 jucători: portari: Alex Manea, Nicolai Calancea; jucători de câmp: Robert Bogdan, Cătălin Ion, Raul Constantinescu, Cosmin Dobre, Ricardo Vlădulescu, Marius Albăstroiu, Cosmin Cojocaru, Adrian Nichifor, Angel Ciutică, Hristo Vadasis, Luis Nițu, Ștefan Baiaram, Bogdan Țoiu, Remus Trancă, Francesco Pascu, Țărineanu (în probe), Florin Grigorașcu (în probe). Din lot mai fac parte Alex Vulpe și Alex Dinu, dar cei doi au absentat motivat de la startul pregătirii.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Amical cu Ludogorets săptămâna viitoare

Miercuri, pe 25 iulie, satelitul lui CSU Craiova va susține primul amical al verii contra formației omoloage a lui Ludogorets Razgrad. Partida va avea loc în Bulgaria, iar după meci Bon și elevii săi vor rămâne să urmărească meciul lui Ludogorets din preliminariile Ligii Campionilor, contra maghiarilor de la Mol Vidi.

Politica