Reţinuţi pentru furt

Home Actualitate Reţinuţi pentru furt
Reţinuţi pentru furt

Doi tineri, de 21 şi 24 ani, din judeţul Gorj, au ajuns pe mâna poliţiei după ce au furat mai multe bunuri dintr-un vagon de dormit.

La data de 02 iulie a.c., poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Godineşti au fost sesizaţi de un localnic, de 61 de ani, cu privire la faptul că două persoane de sex masculin ar fi pătruns prin efracţie, într-un vagon de dormit amplasat pe raza comunei, de unde i-ar fi sustras o boxă audio portabilă, un rucsac cu mai multe bunuri, în care se găsea și suma de 104 lei şi un act de identitate. Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului, la data de 18 iulie a.c., au fost identificați doi tineri, de 21 și 24 de ani, din comuna Godineşti, respectiv orașul Rovinari, fiind bănuiți de săvârșirea faptei, cunoscuți cu antecedente penale. Bunurile au fost recuperate și restituite părții vătămate”, potrivit IPJ Gorj.

Cei doi au fost reţinuţi pentru 24 de ore pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat şi urmau a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu pentru dispunerea de măsuri legale.