vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Poliţiştii de la Arme au prins un braconier. Avea trofee de căprior acasă

Poliţiştii Serviciului Arme, Exploziv și Substanțe Periculoase, cu sprijinul polițiștilor Postului de Poliție Stîngăceaua din cadrul Secției nr. 5 Poliției Rurală Strehaia, au făcut percheziţii la locuinţa unui bărbat din Stîngăceaua suspectat de braconaj cinegetic. Aici, oamenii legii au găsit 12 lațuri folosite la braconaj, 4 trofee de căprior și cantitatea de 5 kg carne de vânat.

La data de 19 iulie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Exploziv și Substanțe Periculoase, cu sprijinul polițiștilor Postului de Poliție Stîngăceaua au efectuat, în baza unui mandat emis de Judecătoria Strehaia, o percheziție la domiciliul unui bărbat în vârstă de 44 de ani, din comuna Stângăceaua, județul Mehedinți, bănuit de braconaj cinegetic prin folosirea de lațuri. Astfel, au fost descoperite 12 lațuri folosite la braconaj, 4 trofee de căprior și cantitatea de 5 kg carne de vânat. Valoarea bunurilor ridicate în vederea confiscării depășește 3.000 euro”, potrivit Poliţiei Mehedinţi.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Mehedinți. El urma a fi prezentat magistraților cu propunere de luare a măsurilor legale.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica