joi, aprilie 18, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Minorul care a provocat un accident mortal după ce a furat maşina tatălui, în arest la domiciliu

Adolescentul de 16 ani, din Craiova, care a furat maşina tatălui său şi a provocat un accident mortal va fi cercetat în arest la domiciliu. Iniţial, Judecătoria Craiova dispusese în cazul acestuia măsura controlului judiciar pentru  60 de zile. Procurorii au făcut recurs, iar Tribunalul Dolj a decis ca minorul să fie plasat în arest la domiciliu.

Reamintim că,în noaptea de luni spre marţi, adolescentul de 16 ani, fiul unor magistraţi craioveni, unul judecător la Tribunalul, celălalt la Judecătorie, a luat maşina tatălui său, un Wolkswagen Golf, şi a plecat cu prietenii la plimbare. La un moment dat, pe strada Viitorului, în timp ce conducea pe direcţia Centura de Nord – Hanul Doctorului, a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat. În urma impactului, o tânără de 18 ani, care se afla în maşină a decedat. Băiatul de 16 ani şi alţi doi pasageri, unul de 15 ani şi celălalt de 17 ani, au fost răniţi.

Potrivit Poliţiei, adolescentul vinovat de accident consumase alcool. El a fost testat cu etilotestul. Rezultatul: 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica