Administratorii de imobile, la examen

Home Actualitate Administratorii de imobile, la examen
Administratorii de imobile, la examen

Examen de atestare a adminsitratorilor de imobile. Testarea va fi susţinută pe 25 iulie. Potrivit Primăriei Râmnicu Vâlcea, cei care vor sa susţină examenul trebuie să completeze o cerere.

În conformitate cu prevederile Hotărârii nr. 1588/2007 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a Legii nr.230/2007 privind înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea asociaţiilor de proprietari, cu modificările şi completările ulterioare, Municipiul Râmnicu Vâlcea organizează miercuri 25 iulie 2018, la ora 13.00, în Sala de Consiliu, un nou examen de atestare a administratorilor de imobile, la care pot participa persoanele care au urmat un curs de calificare în domeniu şi au obţinut certificatul de pregătire profesională.
Cererea de înscriere la acest examen împreună cu bibliografia aferentă şi lista documentelor care trebuie prezentate pot fi obţinute de la Direcţia Dezvoltare Locală – Biroul Fond Locativ, Asociaţii de Proprietari din Bulevardul Tudor Vladimirescu nr. 15 – Casa Căsătoriilor”, se arată într-un comunicat de presă al Primăriei Municipiului Râmnicu Vâlcea.

Candidaţii se pot înscrie până pe 24 iulie, la ora 14.