joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Bărbatul căutat de patru zile în Olt, găsit înecat

Bărbatul din Teslui, căutat de scafandri încă de duminică seară în zona barajului Moşteni de pe râul Olt, a fost găsit, miercuri, fără suflare.

Purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsăşteanu, a declarat că bărbatul a fost găsit în zona în care se aflau și hainele pe mal.

Scafandrii ISU Olt, cu o autospecială pentru transport scafandri și echipamente și o ambarcațiune cu motor au ajuns la locul intervenției și au continuat misiunea de căutare a bărbatului înecat în râul Olt, la barajul Moșteni. În jurul orei 14.00, trupul neînsuflețit al bărbatului a fost găsit, în apropierea hidrocentralei, în zona în care se presupunea că acesta s-a înecat”, a declarat reprezentantul ISU Olt.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cazul a fost preluat de poliţişti

Tragicul eveniment s-a petrecut duminică seara. Bărbatul era cu animalele la păscut când s-a gândit să facă o baie în Olt. După ce n-a mai ajuns acasă, au fost alertate autoritățile de către rudele acestuia. Hainele bărbatului au fost găsite pe malul apei.

Căutările scafandrilor au fost îngreunate de lipsa de vizibilitate şi de curenţii puternici. În plus, nu se cunoştea cu siguranţă zona în care bărbatul s-a înecat.

Politica