marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Primarul Screciu confirmă mutarea echipei lui Mititelu la Severin

Deoarece Baza Sportivă Aripile nu poate fi omologată pentru Liga 3, iar Primăria Craiova a respins cererea prin care FCU Craiova 1948 solicitase să joace pe Stadionul „Ion Oblemenco”, echipa patrontă de Adrian Mititelu va începe noul sezon pe „Municipalul” severinean.

Informația, anunțată de Jurnalul Olteniei încă de săptămâna trecută, a fost confirmată de primarul Municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu. Noi oricum nu avem echipă locală, iar stadionul poate fi folosit de orice club care plătește chirie. Universitatea Craiova s-a oferit să ne plătească banii în avans, pentru a putea disputa meciurile la Severin. În același timp, locuitorii din Drobeta Turnu Severin vor putea vedea măcar o echipă la nivelul Ligii a III-a. În plus, Universitatea Craiova, indiferent că s-a numit CSU Craiova, care a activat pe stadionul nostru până toamna trecută, dar și cealaltă echipă, a lui Mititelu, așa cum îi zice lumea, sunt iubite în Mehedinți și e un moment plăcut să le vedem jucând aici, la Drobeta Turnu Severin”, a spus primarul Marius Screciu, la Tele2Drobeta.

Primul meci la malul Dunării ar putea avea loc pe data de 1 august, când echipa patronată de Adrian Mititelu este programată să joace în turul 1 al Cupei României. Până atunci, FCU Craiova 1948 va disputa marți, 24 iulie, un amical, în deplasare, cu Jiul Rovinari, echipă clasată sezonul trecut pe locul 5 în Liga a IV-a Gorj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Luni, sub comanda noilor antrenori Ștefan Stoica și Valentin David, nou-promovata în Liga 3 s-a reunit pe Baza Sportivă Aripile, stadion pe care FCU Craiova 1948 și-a disputat sezonul trecut meciurile de pe teren propriu, din Liga a IV-a Dolj.

Politica