sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Gloriile Științei trag semnalul de alarmă: „E nevoie de 3 jucători!”

Radion Cămătaru, Sorin Cârțu și Pavel Badea, jucători care au adus titluri în Bănie, au analizat evoluția craiovenilor în Supercupa pierdută cu CFR Cluj.

Cei trei mari fotbaliști ai Olteniei susțin că echipa e mai slabă comparativ cu sezonul trecut, iar după plecările lui Băluță și Gustavo stă doar în Mitriță. Pe umerii piticului atomic apasă întreaga responsabilitate ofensivă. Pentru ca gruparea olteană să aibă măcar un parcurs la fel de bun ca în sezonul trecut. Cămătaru, Cârțu și Badea sunt de părere că toate compartimentele ar trebui întărite.

Cămătaru: „Craiova mi s-a părut un pic mai slabă ca anul trecut”

Policlinica Buna Vestire Craiova

Radion Cămătaru a făcut o analiză a prestației echipei craiovene contra campioanei: „Craiova a avut o primă repriză mai bună, CFR Cluj a controlat repriza a doua. Craiova mi s-a părut un pic mai slabă ca anul trecut. Se vede un minus, în special în față, unde doar Mitriță contează. A avut și acea ocazie, dacă ar fi marcat cred că echipa s-ar fi impus. Dacă aș avea putere de decizie aș întări axul central. Craiova are nevoie de un fundaș, un mijlocaș și un atacant central. Se simt plecările lui Băluță și Gustavo, jucători de creație, care făceau diferența”. Suporterii cer un vârf de careu, pe model Radion Cămătaru, însă Gheata de Aur spune: Nu trebuie un „nou Cămătaru”, ci un vârf marcator. Numai că atacați liberi de contract și marcatori nu prea se găsesc. Acest tip de jucători costă bani, fără investiții nu se poate”.

Badea: „E un mare gol în ofensivă”

Pavel Badea e ferm, apreciind că trebuie de urgență aduși jucători: „Din punctul meu de vedere este necesară întărirea echipei, dacă se dorește o clasare superioară față de sezonul trecut. Plecările celor doi, și aici mă refer la Gustavo și Băluță, au lăsat un mare gol ofensiv. În opinia mea, echipa are nevoie de un vârf, un mijlocaș central și un fundaș. Acești jucători ar trebui aduși cât mai repede, pentru că așteptările sunt mari aici, la Craiova, iar timpul nu are răbdare”.

Cârțu: „Craiova e slăbită!”

Sorin Cârțu a spus la telekomsport.ro: „Una peste alta, eram curios dacă înscria Mitriţă la acea fază cum ar fi decurs lucrurile în continuare. S-a văzut că echipele sunt la început de sezon. Nu sunt puse la punct cu pregătirea fizică, dar nici cu relaţiile de joc. CFR-ul n-a fost o surpriză pentru mine. E CFR-ul de anul trecut, nicio schimbare, chiar dacă are alt antrenor. Craiova e slăbită. Când pierzi un Băluţă, un Gustavo, pierzi şi relaţii de joc. Nu ştiu exact care e strategia clubului, dar la tot ce s-a întâmplat cu aceste vânzări de jucători înseamnă că acesta a fost ciclul echipei. Totul a început în 2014, cu promovarea, iar acum s-a ajuns la final. Să-l vedem şi pe Mangia cum construieşte. Începe alt ciclu, o nouă strategie”.

Politica