Volumul „3 Teorii despre toate lucrurile”, lansat la Aman

Home Actualitate Volumul „3 Teorii despre toate lucrurile”, lansat la Aman
Volumul „3 Teorii despre toate lucrurile”, lansat la Aman

Biblioteca Județeană Alexandru și Aristia Aman” găzduiește miercuri, 18.07.2018, începând cu ora 15:00, în sala Acad. Dinu C. Giurescu”, lansarea volumului „3 Teorii despre toate lucrurile”, autor Ellis H. Potter.

Ellis H. Potter este speaker, consiler și profesor. A susținut conferințe pentru grupuri diverse, în diferite părți ale lumii, cu privire la subiecte de ultimă oră, de la autoritate și epistemologie la diferite perspective asupra lumii.  A crescut în Statele Unite ale Americii, dar și-a petrecut cea mai mare parte a vieții în Europa.

Ellis Potter a fost un copil neobișnuit. La vârstă de 13 ani citea mai mult despre religii comparate, căuta adevărul, punea întrebări de genul: Cât de departe este departe? Cine este Dumnezeu?”, găsea creștinii plictisitori așa că a căutat alte filosofii și religii. Astfel, i-a descoperit pe “Zen Budiști”, adepții întrebărilor radicale, oameni care gândeau în termeni absolutiști, dedicându-se Zen Budismului pentru următorii 15 ani, în calitate de călugăr budist.  În 1976, după mai multe întâlniri și discuții cu dr. Francis Schaeffer, Ellis Potter a devenit creștin.