marți, aprilie 16, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Şocant! O fetiţă a găsit piciorul femeii accidentate mortal la Mofleni

Panică, marţi, în Mofleni. O fetiţă, de 12 ani, a observat o bucată dintr-un picior al unui om în copertina unei case. Cel mai probabil, aparţine bătrânei accidentate mortal, duminică seara.

Descoperirea a fost făcută pe strada Banu Stepan, la aproximativ o sută de metri de locul accidentului. Fetiţa se juca în curtea casei atunci când a observat bucata de picior care străpunsese copertina.

Unchiul fetei a povestit că fata a început să ţipe, iar familia a sunat la Poliţie. La faţa locului au ajuns criminaliştii şi un procuror care au făcut cercetări.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Poliţiştii au fost sesizaţi de către locatarii unui imobil, aflat la 40 de m de locul accidentului, cu privire la faptul că, pe o copertina, la o înălțime de circa 2 m, au observat o parte dintr-un membru inferior uman.

Polițiștii au stabilit faptul că acesta aparține victimei din accidentul mortal produs la data de 15 iulie a.c..

A fost efectuata o nouă cercetare la fața locului, in cadrul dosarului penal pentru Ucidere din culpa, întocmit la data de 15 iulie a.c., iar fragmentul de membru inferior a fost ridicat, urmând a fi predat familiei spre înhumare”, a precizat Cosmi Grădinaru, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Dolj,

Reamintim că accidentul s-a produs duminică seara, în jurul orei 22. Un șofer, de 30 de ani, din Vârvoru de Jos, a accidentat mortal o femeie de 71 ani, care se angajase neregulamentar în traversarea străzii.

Un bărbat de 30 de ani, din Varvoru de Jos, conducea un autoturism pe strada Banu Stepan și a accidentat mortal o femeie de 71 de ani, din Moțăței, care traversa fara sa se asigure și prin loc nepermis”, a declarat Mihaela Gîrd, purtator de cuvant al IPJ Dolj.

Se pare că impactul a fost atât de puternic încât femeia a fost dezmembrată, sub capota maşinii fiind găsite fragmente de oase și carne ce proveneau de la membrul inferior al femeii.

Dupa producerea accidentului, mai multe persoane au venit la fața locului. O rudă a femeii l-a înjunghiat pe șofer în umăr. Când polițiștii au ajuns la fața locului nu au constat existența niciunui conflict. Șoferul rănit a fost transportat la spital. Bărbatul era însoțit de o femeie, care nu a fost ranită.

De duminică seara polițiștii au încercat să stabilească cine a fost cel care l-a înjunghiat pe șofer. Până la închiderea ediției, vinovatul nu a fost depistat, dar anchetatorii fac cercetări pentru lovire sau alte violențe

Șoferul s-a ales cu dosar penal pentru ucidere din culpă.

Politica