joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Prins în timp ce încerca să dea șpagă unor polițiști

Un șofer din Târgu Jiu a fost prins în flagrant în timp ce încerca să dea șpagă unor polițiști de la Secția 6 Poliție Rurală Târgu Cărbunești, care îl opriseră în trafic și au constatat că mașina acestuia avea ITP-ul expirat.

Un echipaj format din doi agenți de poliție, în timpul exercitării atribuțiilor de serviciu, au oprit în trafic o autoutilitară condusă de un bărbat din municipiul Târgu Jiu, județul Gorj. În urma verificărilor efectuate, agenții de poliție au constatat că autovehicolul are inspecția tehnică periodică expirată. După ce i s-a adus la cunoștință faptul că urmează să-i fie reținute certificatul de înmatriculare și plăcuțele cu numerele de înmatriculare, conducătorul auto a oferit, cu titlu de mită, suma de 500 de lei celor doi polițiști pentru a nu dispune măsurile legale, însă agenţii de poliţie au refuzat categoric oferta, au continuat să întocmească  actele de constatare și au sesizat fapta la D.G.A. – S.J.A. Gorj”, au precizat reprezentanții Direcției Generale Anticorupție.

Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pentru o perioadă de 30 zile față de inculpat pentru cercetări privind săvârșirea infracțiunii de dare de mită.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica