Prins în timp ce încerca să dea șpagă unor polițiști

Home Actualitate Prins în timp ce încerca să dea șpagă unor polițiști
Prins în timp ce încerca să dea șpagă unor polițiști

Un șofer din Târgu Jiu a fost prins în flagrant în timp ce încerca să dea șpagă unor polițiști de la Secția 6 Poliție Rurală Târgu Cărbunești, care îl opriseră în trafic și au constatat că mașina acestuia avea ITP-ul expirat.

Un echipaj format din doi agenți de poliție, în timpul exercitării atribuțiilor de serviciu, au oprit în trafic o autoutilitară condusă de un bărbat din municipiul Târgu Jiu, județul Gorj. În urma verificărilor efectuate, agenții de poliție au constatat că autovehicolul are inspecția tehnică periodică expirată. După ce i s-a adus la cunoștință faptul că urmează să-i fie reținute certificatul de înmatriculare și plăcuțele cu numerele de înmatriculare, conducătorul auto a oferit, cu titlu de mită, suma de 500 de lei celor doi polițiști pentru a nu dispune măsurile legale, însă agenţii de poliţie au refuzat categoric oferta, au continuat să întocmească  actele de constatare și au sesizat fapta la D.G.A. – S.J.A. Gorj”, au precizat reprezentanții Direcției Generale Anticorupție.

Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pentru o perioadă de 30 zile față de inculpat pentru cercetări privind săvârșirea infracțiunii de dare de mită.