joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Făcută de râs, pe facebook, de angajații de la Drumuri Naţionale

Lucrătorii Secţiei Drumurilor Naţionale (SDN) Târgu-Jiu au făcut de râs, pe facebook, o tânără care a aruncat gunoaie într-o parcare de pe DN67. Ei au postat fotografia fetei, ale cărei date de identificare le-au găsit în gunoiul aruncat în parcare, pe reţeaua de socializare.

L.E. postarea a ajuns la domniţă, a luat deja măsuri, şi-a şters poza cu mașina de pe pagină. Facebook şi-a făcut datoria, mulţumim prietenilor paginii care ne-au ajutat să o identificăm pe proprietara maşinii. Dacă doriţi să o anunţaţi că şi-a pierdut actele şi gunoiul în parcare o găsiţi aici ( linkul către profilul personal de Facebook al tinerei)”.

Şeful Secţiei Drumuri Naţionale Târgu Jiu a precizat că mereu sunt persoane care aruncă gunoaie la marginea drumurilor şi în parcările amenajate şi că încearcă să stopeze aceste fapte.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Le-am atras atenţia, că până la urmă îi prindem, că-i identificăm. Nu se poate aşa ceva. Am adunat gunoaiele de acolo sâmbătă, iar duminică am găsit altele. Am găsit facturi şi bonuri de casă, documente de ciruclaţie priovizorie pe numele unei domnişoare frumoase şi elegante. Spune că nu le-a aruncat ea, dar a venit cineva la mine în casă să ia gunoiul şi să-l arunce. Nu putem face mai multe, decât să prezentăm toate aceste aspecte. Nu putem să desfiinţăm parcările ca să nu se mai arunce gunoaie“, a declarat Ion Tudor, şeful Secţiei Drumurilor Naţionale  Târgu Jiu. 

Politica