marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți: Prinși la braconaj cu stații de emisie și arc de tip ,,Rambo”

Patru bărbați din Mehedinți sunt cercetați pentru braconaj cinegetic și nerespectarea regimului armelor și munițiilor. Polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul IPJ Mehedinți cu sprijinul polițiștilor orșoveni au prins în flagrant patru bărbați bănuiți de braconaj. Aceștia aveau asupra lor mai multe arme și muniția aferentă.

La data de 13 iulie a.c., polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase cu sprijinul polițiștilor orșoveni au prins în flagrant, în extravilanul satului Baia Nouă, comuna Dubova, județul Mehedinți, pe fondul cinegetic Svinița, patru bărbați cu vârste cuprinse între 22 și 50 ani, toți din comuna Dubova, județul Mehedinți, care aveau asupra lor o armă de vânătoare calibru 12 mm, un număr de 19 cartușe aferente armei, un arc din metal confecționat artizanal, două săgeți aferente arcului cu vârf metalic, un cuțit cu lama de 13 cm și două stații de emisie recepție.

Efectuând verificări polițiștii nu au găsit carne de vânat asupra lor, stabilind că arma de vânătoare este deținută legal, fapt pentru care oamenii legii au ridicat mijloace materiale de probă în vederea continuării cercetărilor, iar bunurile găsite asupra acestora au fost indisponibilizate.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Totodată, față de un bărbat de 50 de ani s-a dispus măsura anulării dreptului de deținere, port și folosire a armelor. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor și braconaj cinegetic, fapte prevăzute și pedepsite de art. 342 alin.1 din C.P. și art. 42 alin. 1, din Legea nr. 407/2006.

Politica