miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Președintele CJ Mehedinți a devenit un social democrat putred de bogat

Are „boală” la case! Potrivit declarației de avere din acest an Aladin Georgescu, „căpitanul de județ” care deține și funcția politică de președinte al  PSD Mehedinți, al partidului oamenilor mulți, săraci și cinstiți, are nu mai puțin de 5 case în proprietate. După cum decurg lucrurile la acest capitol, predecesorul său, fostul baron Adrian Duicu, pare să devină mic copil față de el!

Parcă nu mai are simțul realității, mai are puțin și îl întrece pe „Năstase 6 case”. Aladin Georgescu, președintele Consiliului Județean Mehedinți, este un social democrat care a devine din ce în ce mai bogat, în acest mandat. Acest fapt reiese din propria sa declarație  de avere  pe care legea îl obligă să o facă publică în fiecare an pe site-ul instituției publice unde este angajat. Din documentul completat de Aladin Georgescu cu mâna lui în data de 16-06-2018 reiese că acesta are nu mai puțin de 5 case, 4 terenuri însumând peste 50 de hectare de teren, 5 hectare de pădure și  autoturism de lux marca Audi. Pentru că parcă a devenit o modă printre ștabii de la stat să ai și datorii la bănci și Aladin Georgescu are datorii uriașe de circa 6,5 miliarde de lei vechi adică 650.000 de lei. Culmea, o bună parte dintre aceste datorii, adică aproximativ 140.000 de lei, președintele CJ Mehedinți le are către ANAF!

Social democratul Aladin Georgescu are 5 case! Ce o face cu atâtea?

Policlinica Buna Vestire Craiova

Aladin Georgescu are „boală” la case! Liderul partidului socialist care îi reprezintă pe cei mulți, săraci și cinstiți din Mehedinți nu e deloc sărac la capitolul case, ci din contră. Potrivit declarației de avere el deține o casă de locuit în orașul natal Vânju Mare, o casă de locuit (de fapt un viloi de lux de locuit) în Drobeta Turnu Severin în suprafață de 412 mp cumpărată anul trecut, în 2017, un apartament în localitatea Chiajna cumpărat anul trecut, în 2017, încă un apartament în localitatea Chiajna cumpărat în anul 2018 și o casă de vacanță în comuna Eșelnița, pe Clisura Dunării.

La capitolul terenuri Aladin Georgescu este un latifundiar care ar putea trezi invidia nu numai a samsarului de terenuri cu epoleți din cadrul IPJ Mehedinți, comisar șef Robert Țogoe, ci chiar și a celebrului Gigi Becali. Concret Aladin Georgescu deține 50 de hectare de teren agricol în comuna Pătulele, 5 hectare de teren forestier, adică pădure, pe raza comunei Gruia, 497 mp de tren intravilan în Drobeta Turnu Severin, 31 mp de tren intravilan în localitatea Chiajna și încă un teren intravilan de 22 mp în comuna Chiajna. Aladin Georgescu deține un autoturism marca Audi an de fabricație 2013 pe care l-a cumpărat.

Un om cu 5 case, e dator vândut 650.000 de lei!?

În mod paradoxal un om cu 5 case și terenuri cu nemiluita plus salariu de bașcan are datorii de 6,5 miliarde de lei vechi, adică 650.000 de lei. Pare de necrezut dar acest fapt reiese din declarația de avere a lui Aladin Georgescu. Potrivit documentului cu pricina, Aladin Georgescu are de plătit domnului Ion Varlam suma de 40.000 de lei. Către ANAF șeful CJ Mehedinți are o datorie  de-ți ia mințile: 140.000 de lei! Ca posibilă scuză pentru neplata acestei sume de bani colosale, el explică imediat în scris în declarația de avere: „decizia de impunere încă nu a fost emisă”. Însă cea mai mare datorie a lui Aladin Georgescu se află la BCR unde are un credit de 416.000 de lei contractat în 2017 și scadent în anul 2039. Tot la BCR el mai are un credit de 60.000 de lei contractat în 2018 și scadent în 2020. În privința depozitelor bancare și a conturilor bancare Aladin Georgescu declară că nu are un sfanț. Bani lichizi, la saltea, o avea și el acolo în casă, ca orice ștab care se respectă, însă numai Dumnezeu știe dacă sunt bani de pâine sau bani grămadă, fără număr. Anul trecut Aladin Georgescu a obținut un venit salarial total în cuantum de 102.828 lei. La această sumă se adaugă o sumă frumușică primită ca arendă pentru cele 50 de hectare de teren arabil. Este vorba de 40.540 de lei. Aici, capitolul sursa venitului, din declarația de avere, cu bună știință sau nu, Aladin Georgescu a omis să declare numele și adresa celui care i-a plătit acești bani pe arendă.

Politica