marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Înaintea meciului de Supercupă, CSU și-a prezentat echipamentul și achizițiile

Oltenii au dat jos coloana infinitului de pe tricourile-ie din sezonul trecut. Și slavă zeilor, nu au înlocuit-o cu Masa Tăcerii și nici cu Poarta Sărutului.

 

Oltenii au organizat o conferință de presă la stadion. În care au prezentat noul echipament. Tricourile sunt albastre, albe și negre, fără dungi. Pe piept e sponsorul principal al echipei, iar pe lateral un leu. Pe spatele tricoului, sus, la guler, stă scris Campioana unei Mari Iubiri. Iar pe braț este logo-ul Centenarului României. Numerele au fontul precum sabia leului din stemă, iar numărul 70 este inscripționat în interiorul numerelor simbolizând cele 7 decenii de existență ale clubului craiovean, care se vor sărbători pe 5 septembrie.

 

Prezentarea celor două achiziții, portarul din Liga a treia italiană și Cicâldău, s-a făcut pe model copy-paste al marilor cluburi occidentale. În sensul că jucătorii au fost scoși pe gazon să jongleze cu mingea. La conferința de presă, Cicâldău a spus: „Este o zi specială în viața mea pentru că am fost prezentat la acest club uriaș. Îi mulțumesc lui Gică Hagi pentru ce a făcut pentru mine. Am venit la Craiova cu gânduri foarte mari, cu ambiție si cu foame de trofee. De câte ori o să fiu introdus pe teren, o să dau totul. Cine nu ar vrea să joace cu suporterii Craiovei în tribună? În România nu mai găsim așa suporteri. Sunt fericit că i-am determinat pe cei de la Craiova să mă cumpere. Nu am emoții. Am venit cu gânduri mari. Nu îmi este teamă. Îmi doresc să ajung departe. Din acest motiv m-am apucat de fotbal. Este o finală și totul este posibil cu CFR, dar noi o să dăm totul să câștigăm”. Pigliacceli a adăugat: „Nu am avut posibilitatea până acum să ajung într-un club așa mare. Chiar dacă am ajuns de puțin timp aici, este un spectacol pentru mine. În ianuarie am avut un contact cu Craiova, dar cu mine nu a vorbit nimeni, doar cluburile între ele. În momentul în care lucrurile au devenit serioase, eu am acceptat imediat. Rossi a vorbit foarte frumos despre acest club”

Policlinica Buna Vestire Craiova

 

Marcel Popescu promite că clubul va mai transfera unul sau doi jucători: Faptul că prezentăm doar doi jucători nu înseamnă că transferurile la Universitatea Craiova s-au terminat. Se lucrează în continuare, încercăm să fim ca şi până acum, discreţi în ceea ce facem, eficienți, pentru că în politica de transferuri nu este totul foarte simplu, vrei, iei şi pleci. Nu suntem nici PSG, nici Real Madrid, suntem Universitatea Craiova şi în sensul ăsta un singur criteriu funcţionează la sosiri, ca jucătorii care vin să fie peste ceea ce avem şi să crească calitatea jocului”.

 

Supercupa României se va juca sâmbătă, de la ora 20:30, între CSU Craiova și CFR Cluj.

Politica