vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

FCU Craiova a rămas fără președinte!

Promovarea en-fanfare nu a fost suficientă pentru ca antrenorul și conducerea executivă să rămână la echipa craioveană.

 

În Liga județeană, FCU Craiova a avut un parcurs perfect. Nu a înregistrat nici măcar un egal, ci victorii pe linie. Acest fapt nu a împiedicat producerea unor schimbări în serie la vârful echipei, atât la nivel tehnic, cât și administrativ. Astfel, după înlocuirea lui Napoli cu Fane Stoica, un alt cap cade la campioana Doljului: cel al președintelui Marcel Iancu.

 

Schimbări de linii la FCU Craiova

Policlinica Buna Vestire Craiova

În privința corpului tehnic avem o primă modificare: Vali David intră în echipa lui Fane Stoica, pe postul de antrenor cu portarii în locul lui Cătălin Rizan. Noul membru al staff-ului tehnic al divizionarei C va munci pe două fronturi, întrucât își va păstra și job-ul de la Centrul de copii și juniori al Consiliului Județean.

 

Pâncu i-a spus pas lui Mititelu

David nu a fost singurul ofertat de la Centrul CJ-ului. Inclusiv Bogdan Pâncu, directorul clubului care funcționează sub aripa protectoare a CJ Dolj a fost întrebat dacă vrea să întărească rândurile staff-ului tehnic. Pâncu a refuzat categoric: „A fost o vorbă la un moment dat. Nu vreau să plec de unde sunt, așa că nu am luat în calcul varianta asta. Eu am un job aici, la Consiliul Județean, și sunt mulțumit”.

 

Eforturile lui Adrian Mititelu de a atrage oameni de fotbal care se află sub contract cu clubul CSJ Știința U Craiova au o dublă explicație. Pe de o parte, s-ar schimba percepția asupra echipei sale, aflată într-un izolaționism pe plan local. Pe de altă parte, pentru a funcționa în Liga a treia orice club e obligat să aibă două grupe de juniori, iar cele de la CSJ Știința ar putea reprezenta o soluție în acest sens.

 

Politica