joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Hoţi prinşi de poliţiştii severineni

Un tânăr de 21 ani este acuzat că a furat bandourile de la o autoutilitară parcată în Drobeta Turnu Severin, iar un altul a sustras mai multe bunuri dintr-o curte din oraş. Prejudiciile create de aceştia nu au fost recuperate.

La data de 10.07.2018, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Drobeta Turnu Severin au identificat un tânăr în vârstă de 21 ani, bănuit de comiterea infracţiunii de furt calificat. În fapt, în noaptea de 4/5.04.2018, acesta ar fi sustras bandourile laterale de la autoutilitară staţionată pe raza municipiului, prejudiciul fiind de aproximativ 4065 lei, care până în prezent nu a fost recuperat”, potrivit IPJ Mehedinţi
Celalalt suspect de furt are 51 ani. El a fost identificat tot marţi de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Drobeta Turnu Severin.

În fapt, în perioada 8-9.07.2018, acesta ar fi sustras mai multe bunuri dintr-o anexă de pe raza municipiului, prejudiciu fiind de aproximativ 1.300 lei, care până în prezent nu a fost recuperat”, potrivit IPJ Mehedinţi.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Poliţiştii continuă cercetările în ambele cazuri pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a celor doi.

Politica