vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

CS Pandurii Târgu Jiu începe seria amicalelor. Primul test al verii, la Mioveni

Intrată, de vinerea trecută, în cantonament pe plan local, la baza din cadrul Complexului Sportiv Municipal Târgu Jiu, Pandurii va disputa astăzi primul amical al verii.

Adversara oltenilor va fi CS Mioveni, iar partida de verificare va avea loc pe stadionul echipei argeșene, cu începere de la ora 12:00. Va fi un bun prilej pentru antrenorul echipei gorjene, Adrian Bogoi, de a testa jucătorii aflați în probe.

Ne dorim să disputăm cel puţin cinci meciuri de verificare până la debutul noului sezon. Avem deja perfectate două meciuri amicale, unul cu CS Mioveni, cu care vom juca miercuri în deplasare, şi cel de-al doilea cu FC Argeş care e programat după încheierea cantonamentului, pe data de 25 iulie. Până la primul meci sper să mai completăm lotul, pentru că am spus că ne mai dorim 7-8 jucători. Avem un atu foarte important, cel al tinereţii, pentru că echipa noastră a fost sezonul trecut cea mai tânără din campionat. Sper să continuăm cu aceşti jucători tineri, să avem continuitate ca echipă şi bineînţeles să mai întărim echipa cu o serie de jucători”, a declarat Bogoi.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Revenit mai târziu din vacanţă, mijlocaşul Drilon Cenaj a intrat deja în programul de pregătire, iar zilele viitoare este așteptat la Târgu Jiu şi fundaşul Milenko Skoric. Acesta se va antrena separat, nefiind refăcut complet după intervenţia chirurgicală suferită la începutul lunii martie.

Pandurii intrase vinerea trecută în cantonament, cu 25 de jucători, majoritatea fiind componenţi ai echipei din sezonul trecut, dar și o serie de juniori din propria pepinieră. Acestora li s-au alăturat atacantul Gueye Mansour, care şi-a reziliat contractul cu ACS Şirineasa, precum și fundaşul Daniel Ciobanu, revenit la echipă după ce în partea a doua a sezonului trecut a jucat la Luceafărul Oradea. Fost junior la Pandurii, atacantul Daniel Unguru s-a reîntors la Târgu Jiu, după ce în returul sezonului trecut a jucat, în Liga3, la Performanța Ighiu, unde fusese împrumutat de AFC Hermannstadt.

Politica