joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Napoli, mazilit! Fane Stoica chemat să ducă echipa în B!

Campioana Doljului va porni cu un nou tehnician bătălia pentru promovare în Liga 2.

FCU Craiova are, de la începutul săptămânii, un nou antrenor. Fane Stoica, fostul atacant al Științei, care și-a manifestat de altfel bucuria: „După 12 ani m-am întors acasă”. Pe rețelele de socializare, suporterii FCU nu sunt cei mai încântați oameni de pe pământ, ca urmare a acestei schimbări. Ei l-au catalogat „clonat” pe Stoica, pentru că a pozat în tricoul rivalei locale și-l cer înapoi pe Napoli.

Ruptura dintre Napoli și Mititelu s-a declanșat imediat după încheierea sezonului, când italianului nu a avut de lucru și i-a cerut patronului să facă puțină curățenie în lot. Cu alte cuvinte să păstreze doar jucătorii care fac față la cerințele Ligii a III-a. Lista lui Napoli nu a fost pe placul lui Mititelu și de aici a degenerat un scandal, ce a culminat cu îndepărtarea italianului. Este plauzibil ca și președintele Marcel Iancu, susținător al lui Napoli, să plece de la echipă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Noul sosit, Fane Stoica, are avantajul de a avea relații de prietenie cu autoritățile locale. În sensul că a lucrat împreună cu Adrian Cosman, viceprimarul Craiovei, la Milsani Orhei, în Moldova, și la FC Podari.

Politica