joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți: Persoană înecată, scoasă de pompierii scafandri dintr-un lac

Detașamentul de Pompieri Dr. Tr. Severin a intervenit luni cu o autospecială de transport persoane, o autospecială pentru scafandri, o barcă, un ofițer și şapte pompieri militari pentru căutarea unei persoane dispărute, despre care exista suspiciunea că s-ar fi înecat într-un lac în localitatea Gruia. S-a acționat cu echipa de scafandrii, persoana căutată fiind găsită decedată.

Detașamentul de Pompieri Dr. Tr. Severin a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă și spumă și patru pompieri militari la un accident rutier (autoturism care a lovit un cap de pod) produs pe DN 56B în localitatea Batoți. În urma accidentului a rezultat o victimă inconștientă care a fost preluată de echipajul S.A.J.. De asemenea, s-a intervenit pentru asigurarea măsurilor specifice de prevenire a incendiilor. Stația de Pompieri Vînju Mare a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă, o motopompă şi trei pompieri militari pentru evacuarea apei dintr-un beci în localitatea Nicolae Bălcescu.

Stația de Pompieri Vînju Mare a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă, o motopompă şi cinci pompieri militari pentru evacuarea apei dintr-o curte în orașul Vânju-Mare. Stația de Pompieri Vânju-Mare a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă, un autocamion de intervenție, două motopompe şi şase pompieri militari pentru evacuarea apei dintr-o curte în localitatea Nicolae Bălcescu. Ca urmare a instituirii codurilor meteorologice și hidrologice galben și portocaliu, la nivelul unității au fost operaționalizate grupa operativă și Centrele Judeţene de Coordonare şi Conducere a Intervenţiei. La această oră, cotele mira înregistrate pe toate râurile interioare ale județului au valori sub cotele de atenție.Serviciul S.M.U.R.D. din cadrul I.S.U. „Drobeta” al judeţului Mehedinţi a intervenit la nouă urgenţe medicale.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica