miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mai sunt 5.000 de bilete pentru Super Cupă!

Mai sunt suficiente locuri libere în stadion, așa că suporterii olteni nu au de ce să-și facă prea multe griji că nu pot vedea live Super Cupa, dintre CFR Cluj și CSU.

Clubul craiovean își anunța fanii, la început de weekend că nu mai sunt bilete decât la peluza sud a stadionului Ion Oblemenco, că cele pentru sectoarele VIP, Tribuna 2, Tribuna 1, Family Stands și Peluza Nord sunt vândute în întregime.

Andrei Vochin, reprezentant al Federației Române de Fotbal, organizator al evenimentului de pe stadionul Ion Oblemenco, susține însă că mai sunt 5.000 de bilete.
”S-au vândut 22.000 de bilete dintre cele 27.000 scoase la vânzare pentru Supercupa României. Mai sunt 5.000 de bilete scoase la vânzare pe online, iar de luni tichetele vor fi şi la case”, a spus acesta.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În altă ordine de idei, CFR Cluj, campioană a României și viitoarea adversară a oltenilor în Supercupă, a câștigat al treilea amical disputat în Polonia, scor 1-0 cu Warta Poznan. Gol Deac. Echipa de start a lui Edi Iordănescu a arătat astfel: Arlauskis – Peteleu, Vinicius, Mureşan, Camora (cpt.), Hoban, Culio, Djokovic, Costache, Deac, Ţucudean.

Partida CSU Craiova – CFR Cluj, contând pentru Super Cupa României se va disputa la data de 14 iulie, cu începere de la ora 20:30, pe stadionul Ion Oblemenco.

Politica