joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Aproape 700 de copii vor primi ,,Primul Ghiozdan” de la Primăria Severinului

Aleșii locali din Drobeta Turnu Severin s-au gândit să facă ceva și pentru cei mai mici locuitori ai urbei. Conform unei hotărâri de Consiliu Local inițiate de viceprimarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Daniel Cîrjan, se va acorda pentru anul școlar 2018 – 2019 pachetul cu rechizite școlare ,,Primul Ghiozdan” pentru copiii înscriși în clasa pregătitoare.
Părinții micuților au putut solicita participarea la acest program la unitățile de învățământ de pe raza Municipiului Drobeta-Turnu Severin până la data de 1 iulie. La Primărie au ajuns 675 de solicitări.

,,Astfel, până la 1 iulie au fost depuse un număr de 675 de solicitări din totalul de 700 de copii înscriși în clasa pregătitoare, ceea ce este o dovadă a faptului că acest program este unul de interes pentru comunitate. Urmează alocarea banilor și apoi licitația pentru achiziția rechizitelor, astfel încât în luna septembrie, când începe noul an școlar, cei 675 de copii în clasa pregătitoare să găsească pe băncuțe primul ghiozdan plin cu rechizitele necesare”, a declarat viceprimarul Severinului, Daniel Cîrjan.

Politica