joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Trei mașini și un TIR implicate într-un accident la Segarcea. Fumul degajat de la miriștea care ardea, una dintre cauzele impactului

Trei mașini și un TIR au fost implicate într-un accident produs din cauza fumului degajat în urma unui incendiu de vegetație. Evenimentul a avut loc la ieșire din Segarcea spre Drănic. Trei persoane au ajuns la spital, sâmbătă după amiaza, una fiind în stare mai gravă. Una dintre mașini a fost făcută scrum.

Potrivit reprezentanților IPJ Dolj, șoferul unei mașini a frânat când a ajuns în zona cu vizibilitate redusă, moment în care a fost lovit din spate de un TIR și aruncat pe câmpul unde ardea miriștea. “Un bărbat de 38 de ani care conducea un autoturism în zona Segarcea, Drănic a redus viteza pentru a trece printr-o zonă cu fum ce provenea de la focul pus la o miriște. Din spate a fost lovit de un TIR, fiind proiectat pe câmp, în zona unde ardea vegetația. Un alt autoturism care circula din sens opus a oprit pentru a ajuta, fiind lovit din spate de un alt autoturism. Șoferul autoturismului se pare că ar fi în stare gravă”, a declarat Cosmin Grădinaru, purtător de cuvânt al IPJ Dolj.

La fața locului au ajuns și pompierii doljeni pentru a stinge focul. În ceea ce privește victimele, toate cele trei persoane rănite au fost transportate la spitalul din Segarcea. Cercetările continuă pentru a se stabili cauza exactă a accidentului.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica