joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Tripleta de aur a Craiovei se dezintegrează: Gustavo, în China!

După Băluță, Craiova este pe punctul de a se despărți de un nou jucător ofensiv: Gustavo a plecat în China să negocieze mutarea la Liaoning Whowin.
Brazilianul Gustavo a plecat miercuri din cantonamentul alb-albaștrilor din Austria cu destinația Liaoning. La mijloc sunt mulți bani puși la bătaie, de-aici și graba cu care jucătorul a luat avionul spre China. În condițiile în care mutarea se va perfecta, în vistieria oltenilor ar intra 850.000 de euro.
Plecarea lui Gustavo ar lăsa un gol adânc în ofensiva alb-albastră. Brazilianul a făcut parte dintr-o tripletă ofensivă extrem de prolifică, alături de Mitriță și Băluță. Cei trei au reușit în total 46 de goluri în stagiunea 2017/2018 în cupă și campionat.
Ovidiu Costeșin, oficial al oltenilor, a comentat situația: „Deocamndată am renunțat la Screciu și Băluță. În momentul în care se va finaliza alt transfer vom anunța pe site-ul oficial. Ne tentează și să luăm jucători, nu doar să dăm. Dar nu trebuie neglijată nici pepiniera. În atac îi avem pe Burlacu, Markovic și Baicu, sper să dovedească că merită fiecare din ei un loc de titular”.
În cazul în care se bate palma cu chinezii, fapt extrem de plauzibil, Gustavo ar deveni al treilea jucător al Craiovei vândut în această vară, după Băluță și Screciu. Totuși, patronatul Craiovei a promis printr-un comunicat că nu va mai vinde mai mult de un titular pe stagiune. „Din respect pentru suporterii noștri, promitem încă o dată că rămânem fideli principiului de a vinde cel mult un jucător important pe sezon”, se precizează într-un comunicat intitulat „Știința mai puternică din sezonul viitor”, apărut pe site-ul clubului craiovean imediat după vânzarea a doi titulari: Băluță și Screciu.

Politica