vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Prezenţă internaţională la Slatina Junior Cup

Prezenţă internaţională la actuala ediţie a Slatina Junior Cup, cel mai mare turneu de fotbal juvenil din Oltenia, organizat de clubul Athletic Slatina. Echipa spaniolă Bosc de Tosca, câştigătoare ca şi Athletic Slatina a competiţiei Barcelona Footbal Cup, va fi prezentă la turneul ce se va desfăşura pe Stadionul „1 Mai”.

Athletic Slatina organizează, în perioada 30 august – 1 septembrie, la categoriile de vârstă 2008-2011, şi în perioada 6-8 septembrie, la grupele de vârstă 2006-2007, turneul Slatina Junior Cup.

Echipa spaniolă Bosc de Tosca a confirmat participarea cu grupa 2006 Under 12, la turneul ce se va desfăşura pe Stadionul „1 Mai”, în perioada 6-8 septembrie. Puştii echipei catalane sunt câştigători ai competiţiei Barcelona Footbal Cup, pe care Athletic Slatina a câştigat-o în urmă cu doi ani. Spaniolii sunt aşteptaţi la Slatina încă de pe 4 septembrie, în zilele premergătoare meciurilor oficiale având programate o serie de actvităţi alături de micuţii fotbalişti de la Athletic Slatina.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Sunt bucuros că am reuşit să aducem la Slatina o echipă din fotbalul spaniol. Am creat o relaţie între cluburi foarte bună, după ce anul trecut am fost invitaţi noi la ei, iar în viitor ne dorim multe alte proiecte împreună. Le-am pregătit un program de recreere, în care îşi vor petrece timpul liber alături de copiii de la Athletic Slatina. Bosc de Tosca este echipa care ne-a oferit şansa de a întâlni FC Barcelona, în cadrul turneului pe care ei l-au organizat. Pe lângă Bosc de Tosca, vom mai avea proiecte comune cu Atletica Castello, din Italia, care va fi prezentă la următoarea ediţie a turneului Slatina Junior Cup”, a precizat preşedintele Athletic Slatina, Sebastian Noaţă.

Cea mai importantă competiţie din Oltenia, destinată fotbalului juvenil, va reuni multe alte echipe de tradiţie. Viitorul Constanţa, Luceafărul Cluj, CSU Craiova, Zimbru Chişinău, New Stars Bucureşti, finalistă a Cupei Danone la Under 11, ACS Kids Tâmpa Braşov sunt doar câteva dintre formaţiile puternice din ţară care vor lua startul turneului Slatina Junior Cup, organizat de Athletic.

Slatina Junior Cup a reunit, anul trecut, în jur de 40 de echipe din ţară, devenind astfel un turneu de anvergură, apreciat de toţi cei prezenţi la competiţia destinată dezvoltării fotbalului juvenil.

Politica