vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Din înfrângere în înfrângere, spre victoria finală! Cum justifică Mangia rezultatele!

CSU Craiova nu-și regăsește cadența în stagiul din Austria. Cel puțin prin prisma rezultatelor!

 

Formația olteană a pierdut și cel de-al doilea meci amical din stagiul austriac: 2-3 cu formația rusă FC UFA. Golurile oltenilor au fost marcate de Mitriță și Markovic, dar nu au fost suficiente pentru că în secundele de final ale jocului rușii au punctat pentru victorie. Este a doua înfrângere la rând înregistrată de CSU Craiova în cantonamentul tirolez, după ce în primul joc a pierdut cu 1-0 de la o formație din Nagasaki.

 

A debutat Pigliacelli!

Policlinica Buna Vestire Craiova

Portarul italian Mirko Pigliacelli a constituit singura noutate din lotul alb-albastru. El a intrat la pauză, în lotul lui Popescu. Iată cum a arătat trupa olteană în partida cu Ufa: Popescu (46 Pigliacelli) – 4. Popa (46 Gardoș), 6. Kelic (Puțaru, min. 84), 2. Tiago – 30. Dimitrov (46 Martic), 8. Mateiu, 23. Zlatinski (cpt.) (Rossi, min. 61), 11. Bancu (Briceag, min. 56) – 9. Burlacu (Markovic, min. 60), 14. Glavina (Gustavo, min. 56), 28. Mitriță (Mihăilă, min. 36).

Mangia știe unde a greșit!

După jocul cu UFA, Devis Mangia a spus: „Un antrenament bun, ne-am creat multe oportunități de a marca, dar le-am oferit și adversarilor șanse de a înscrie. Trebuie să ridicăm nivelul, să găsim soluții simple în joc, nu să ne complicăm inutil”. Nicușor Bancu a văzut jumătatea plină a paharului, faptul că alb-albaștrii au ieșit teferi după duelul cu rușii: „S-a marcat mult, a fost un meci deschis, cinci goluri. Din păcate am pierdut din nou. Dar important e că suntem toți sănătoși, vrem să ne întoarcem cu forțe proaspete pentru Supercupă. Se acumulează oboseală, începem să ne revenim din punct de vedere fizic și sperăm ca la startul meciului cu CFR să fim toți sută la sută. Suporterii noștri sunt peste tot, inclusiv aici în Austria. Ei vin cu riscul de a pierde locul de muncă”.

Mateiu: „Meritam victoria!”

Alexandru Mateiu consideră că deznodământul partidei ar fi trebuit să fie invers: „A fost un meci foarte frumos, important e că suntem toți sănătoși. A fost un antrenament bun. Părerea mea e că am jucat mai bine ca ei și meritam victoria. Suntem un pic încărcați, au fost antrenamente grele, două pe zi. Asta e cel mai bun lucru, să ne pregătim, să ne facem jocul și în amicale și să începem cu dreptul și în supercupă. La ora meciului vom fi sută la sută”.

Programul oltenilor în stagiul din Austria se conturează de la o zi la alta, astfel încât următorul adversar nu este încă stabilit.

Politica