joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Chrysler confiscat la Frontieră

Poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Mehedinţi – Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Timişoara au confiscat un autoturism marca Chrysler, după ce în podeaua mașinii au găsit ascunse 1.100 de pachete cu ţigări de contrabandă.

„La sfârşitul săptămânii trecute, poliţiştii de frontieră din cadrul Biroului de Prevenire şi Combatere a Imigraţiei şi Infracţionalităţii Transfrontaliere – Serviciul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Mehedinţi au organizat şi desfăşurat o acţiune pe linia combaterii contrabandei cu produse accizabile, ocazie cu care a fost oprit în trafic un autoturism marca Chrysler, în care se afla ca pasager cetăţeanul român C.A. în vârstă de 35 de ani.

Poliţiştii de frontieră au efectuat un control amănunţit asupra autoturismului, în urma căruia au descoperit, ascunse în podeaua maşinii, aproximativ 1.100 de pachete cu ţigări marcile Ashima şi Marble, fără marcaje fiscale.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Bărbatul a declarat că intenţiona să comercializeze ţigările pe piaţa neagră din municipiul Drobeta Turnu Severin”, potrivit Poliției de Frontieră.

Poliția de Frontieră mai informează că țigările, în valoare totală de peste 13.000 de lei, au fost indisponibilizate în vederea confiscării, iar în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriului României a produselor accizabile supuse marcării fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false.

Politica