joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți: Accident teribil pe Centura Severinului. Un om a murit

Un grav accident rutier soldat cu un mort a avut loc ieri dimineaţă, pe centura nouă a municipiului Drobeta Turnu Severin, la intersecţia cu satul Cerneţi. Din primele cercetări reiese că șoferul unui autoturism nu ar fi acordat prioritate de trecere şi a fost lovit de două TIR-uri. Impactul a fost atât de violent, încât victima a fost aruncată din autovehicul, mai ales că nici nu purta centura de siguranţă. Bărbatul care şi-a pierdut viaţa avea 69 de ani şi era din comuna Rogova, judeţul Mehedinţi.

14 infracțiuni la regimul rutier în ultimele 72 de ore

Poliția Rutieră Mehedinți întocmește dosare penale pe bandă rulantă ca urmare a numeroșilor șoferi indisciplinați. La data de 22.06.2018, ora 06:35, polițiștii Postului de Poliție Grozești au depistat un tânăr în vârstă de 20 de ani, din orașul Strehaia, județul Mehedinți, în timp ce conducea, pe DJ 607- Grozești un autoturism fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, autoturism ce-i fusese încredințat spre a fi condus de către un tânăr în vârstă de 19 ani, din orașul Strehaia, județul Mehedinți.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul pe drumurile publice de către o persoană care nu posedă permis de conducere, respectiv, încredinţarea unui vehicul pentru conducerea pe drumurile publice unei persoane despre care știe că nu posedă permis de conducere.

La data de 23.06.2018, ora 16:20, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliţiei municipiului Drobeta Turnu Severin au depistat şi oprit în trafic un bărbat în vârstă de 63 de ani, din comuna Șimian, sat Cerneți, județul Mehedinți, în timp ce conducea pe bulevardul Tudor Vladimirescu un autoturism, fără a poseda permis de conducere. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere.

Orșovean prins beat la volan

La data de 24.06.2018, ora 00:50, polițiștii din Orşova au depistat un bărbat în vârstă de 26 de ani din aceeași localitate, în timp ce conducea un moped sub influența băuturilor alcoolice. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că bărbatul nu posedă permis de conducere, iar în urma testului cu aparatul alcooltest a rezultat o concentrație de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Municipal Orșova unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui autovehicul fără a poseda permis de conducere, respectiv, conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

La data de 23.06.2018, ora 17:52, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Izvoru Bîrzii au depistat şi oprit în trafic un bărbat în vârstă de 67 de ani, din comuna Malovăț, județul Mehedinți, în timp ce conducea un ATV pe DC 17 în comuna Malovăț, fără a poseda permis de conducere și aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.

În urma testării acestuia cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație alcoolică de 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat motiv pentru care a fost condus la Spitalul Județean de Urgență Drobeta Turnu Severin, unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui autovehicul fără permis de conducere, respectiv, conducerea unui autovehicul sub influenţa alcoolului sau altor substanţe.

La data de 24.06.2018, ora 21.30, polițiștii Serviciului Rutier Mehedinți au depistat un bărbat în vârstă de 32 de ani, din Drobeta Turnu Severin, în timp ce conducea pe D.N.6, în afara localității Orșova, un autoturism, fără a poseda permis de conducere pentru vreo categorie de autovehicule. Procedând la testarea acestuia cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație alcoolică de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, respectiv, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

S-a răsturnat în șanț cu mașina, beat la volan

La data de 25.06.2018, ora 01:35, un bărbat în vârstă de 40 de ani, din Drobeta Turnu Severin, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul I.C. Brătianu din Drobeta Turnu Severin, în apropiere de intersecția cu bulevardul Tudor Vladimirescu, a pierdut controlul direcției de mers răsturnându-se în afara părții carosabile. În urma impactului a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto fiind preluat de un echiaj al Serviciului Județean de Ambulanță Mehedinți și transportat la U.P.U. a Spitalului Județean de Urgență Drobeta Turnu Severin pentru efectuarea de investigații medicale. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație alcoolică de 0,99 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care i-au fost recoltate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, respectiv, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

La data de 25.06.2018, ora 3.00, polițiștii Biroului Ordine Publică din cadrul Poliţiei Municipiului Drobeta Turnu Severin au depistat un tânăr în vârstă de 20 de ani, din Drobeta Turnu Severin, în timp ce conducea pe strada Mihail Kogălniceanu un autoturism, fără a poseda permis de conducere pentru vreo categorie de vehicule. Din verificările efectuate, s-a stabilit că autoturismul condus fusese sustras de acesta de la o persoană în vârstă de 42 de ani, din Drobeta Turnu Severin, județul Mehedinți.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, respectiv, furt în scop de folosinţă. La data de 24.06.2018, ora 16:40, polițiștii Posturilor de Poliție Malovăț și Căzănești au depistat şi oprit în trafic un bărbat în vârstă de 59 de ani, din comuna Malovăț, în timp ce conducea pe raza satului Colibași un moped fără a poseda permis de conducere pentru vreo categorie de vehicule.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere.

Politica