vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Înfrângere cu locul 15 din Japonia!

Formația craioveană a început cu stângul seria jocurilor test de pe tărâm tirolez. Oltenii au pierdut cu 1-0 partida susținută în compania grupării V-Varen Nagasaki.

Japonezii au marcat pentru victorie în prima repriză, în minutul 27, prin Nakahara. Oltenii au alergat să revină pe tabelă, dar nu au reușit până la finalul celor 90 de minute de joc. Pentru această partidă, Devis Mangia nu a contat pe Mitriță și Bancu, jucători care abia ieri au ajuns în cantonamentul din Austria.

În aceste condiții, echipa a arătat astfel: 1 Popescu – 27 Martic, 6 Kelic, 2 Tiago, 30 Dimitrov, 8 Mateiu, 23 Zlatinski, 3 Briceag, 9 Burlacu, 14 Glavina, 33 Mihăilă. În repriza secundă au mai intrat: 24 Gardoș, 21 Rossi, 22 Bărbuț, 16 Markovic, 40 Puțaru, 39 Juncu, 32 Borța, 37 Șerban, 18 Bîrzan, însă nu au reușit să schimbe cursul jocului ori să întoarcă rezultatul.

Policlinica Buna Vestire Craiova

După meci, Devis Mangia a spus: „Suntem aici să muncim. Adversarii au stat mai bine fizic ca noi. În Japonia campionatul este în plină desfășurare, au făcut o mică pauză pentru perioada Cupei Mondiale. Consider că a fost un antrenament foarte bun. În acest moment nu putem vorbi de obiective, singurul lucru pe care trebuie să-l facem e să muncim. Să dăm totul, sunt multe lucruri de pus la punct. Sunt sigur că la meciul de Supercupă stadionul va fi plin. Noi vom face totul pentru a-i face fericiți pe suporteri. Nu va fi ușor pentru că întâlnim echipa care a câștigat campionatul”.

L-a completat Hristo Zlatinski: „Nu ne-am accidentat, asta e cel mai important în amicale. Rezultatele nu contează. Antrenamentele au fost puțin grele, dar așa e bine. Mai greu acum și mai ușor în campionat. Ne bucurăm că au fost și suporteri români la meciul cu japonezii. Suntem pregătiți sută la sută pentru meciul din Supercupă cu CFR Cluj. Aici, în Austria, ne relaxăm la meciurile din Campionatul Mondial”.

Un nou test, cu UFA!

CSU va înfrunta formația rusă FC Ufa, într-un alt joc test din stagiul tirolez. Partida este programată sâmbătă, 30 iunie, de la ora 13:00 (ora României). Ufa a fost una dintre revelațiile Superligii din Rusia, încheind campionatul trecut pe locul 6. La formația rusă este legitimat și jucătorul român Ionuț Nedelcearu.

Împrumutul lui Pigliacceli, definitivat

Formația olteană a definitivat și împrumutul goalkeeper-ului italian Mirko Pigliacceli de la formația Pro Vercelli, recent picată în Serie C. Pigliacceli a fost împrumutat pentru un sezon cu opțiune de cumpărare pentru 300.000 euro în condițiile în care va da randament. Astfel, clubul oltean caută soluții pentru a se despărți amiabil de Nicolai Calancea și Miodrag Mitrovic.

sursa foto ucv1948.ro

Politica