vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Fun in Summer – cursuri și ateliere la Biblioteca Aman

Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman” organizează, în perioada 2 iulie – 30 august 2018, proiectul educativ „Fun in Summer”.

Oferta de cursuri și ateliere include activitățile „Book Reading Club”, „Games Day”, „Art and Crafts”, „Movie Day” și „English Club”. Astfel, elevii claselor V-XII sunt invitați să participe la cursurile de limba engleză susținute de voluntarii Erasmus+ și studenții Universității din Craiova, Facultatea de Litere, să confecționeze o gamă variată de împletituri, semne de carte, cusături și rame foto din materiale reciclabile și să practice diferite jocuri în aer liber.

Book Reading Club” se adresează elevilor din ciclul gimnazial și are rolul de a promova lectura în limbile engleză și română. De asemenea, în cadrul activității vor fi abordate basmul ca specie narativă, poezia comică (Limerick-ul), lectura pe roluri dar și cărțile importante din literatura universală. În fiecare săptămână a proiectului, în zilele de luni și vineri, se organizează „Movie Day”. Activitatea se va desfășura în intervalul 12:00-14:00 și va consta în alegerea și vizionarea unui film din colecțiile bibliotecii.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Activitățile proiectului au menirea de a dezvolta abilitățile de comunicare și relaționare ale participanților, spiritul de echipă, acceptarea deciziilor majorității dar și argumentarea unei opțiuni în vederea convingerii majorității.

Înscrierile se pot face în perioada 25-29 iunie 2018, orele 09:00-18:00, atât la sediul Bibliotecii Județene „Alexandru și Aristia Aman”, str. Mihail Kogălniceanu, nr. 9, la compartimentul American Corner/Mediatecă, cât și la numărul de telefon 0251532267, interior 110.

Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman”

Politica