vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Concursul pentru șefia Spitalului Județean Târgu Jiu, reprogramat pentru luna august

Postul de director al Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu va fi scos, din nou, la concurs, proiectele de management urmând a fi susținute în zilele de 9 și 10 august.

Managerul interimar al instituției spitalicești, Gigel Capotă, își va depune și el proiectul de management. Reamintim faptul că în luna martie, acesta s-a retras din cursă, chiar pe ultima sută de metri, după ce în presa locală au apărut informații cu privire la faptul că a săvârșit infracțiunea de fals în declarații pentru a putea candida pentru acest post. Mai exact, au existat documente care atestau faptul că Gigel Capotă luase la cunoștință că este urmărit penal pentru instigare la fals intelectual și instigare la uz de fals, dar în scris a menționat că nu a fost informat cu privire la stadiul procesului și că nu este urmărit penal.

După retragerea lui Capotă, în cursă au rămas economistul Adrian Grecu și medicul Gheorghe Neață. Niciunul, însă, nu a reușit să promoveze. În ceea ce privește noul concurs, cei interesați de șefia spitalului își pot depune candidaturile până la data de 25 iulie,  susţinerea proiectului de management fiind programată pentru 9 şi 10 august.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica