vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Ziua Z pentru patronul FC U Craiova!

Astăzi, Adrian Mititelu va fi prezent în instanță pentru un nou termen în cadrul procesului ce are ca subiect transferul lui Mihai Costea la FCSB.

 

Adrian Mititelu a fost trimis în judecată de DNA Craiova, fiind acuzat de evaziune fiscală și înșelăciune în cazul transferului lui Mihai Costea la FCSB. Mititelu și nepotul său Gigel Prioteasa sunt acuzați că l-au vândut pe Mihai Costea la FCSB, deși lotul de jucători se afla la acel moment sub sechestrul Fiscului și Mititelu nu avea voie să vândă pe nimeni.Totuși, Mihai Costea a fost vândut în 2011 de Mititelu contra sumei de 1,1 milioane de euro. În acest dosar, FCSB s-a constituit parte civilă cu suma de 1,1 milioane de euro.

Rechizitoriul DNA preciza: „Debitorul, SC Fotbal Club U Craiova SA, nu putea dispune de bunurile sechestrate (drepturile federative ale jucătorilor) decât cu aprobarea dată de Agenția Națională de Administrare Fiscală, după achitarea integrală a sumelor înscrise în titlul executoriu. (…) Inculpatul Mititelu Adrian Marin a încasat la 24 martie 2011, într-un cont bancar deschis în aceeași zi la indicația sa, contravaloarea sumei de 1.100.000 euro”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Este de așteptat ca astăzi să se dea verdictul final, după ce cazul a avut parte de nenumărate amânări.

 

A pierdut brandurile FCU!

Adrian Mititelu a mai primit o lovitură. Rivalii din Liga 1 au înregistat la OSIM mărcile „Fotbal Club Universitatea Craiova” și „FC Universitatea Craiova”, astfel încât patronul grupării recent promovate în C nu va avea dreptul de a le folosi.

În altă ordine de idei, FRF a anunțat că CSU Craiova și-a schimbat denumirea în U Craiova 1948 Clubul Sportiv SA.

Politica