vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Accident cu patru victime în Scoarța. Bunica șoferului vinovat a murit pe loc

O femeie de 78 de ani, din Craiova, și-a pierdut viața, sâmbătă, după ce a fost implicată într-un accident rutier produs pe raza localității Scoarța din Gorj. La volanul mașinii în care se afla bătrâna era chiar nepotul acesteia. Tânărul de 21 de ani, șofer începător, nu a acordat prioritate unei alte mașini, impactul nemaiavând cum să fie evitat.

În urma accidentului, alte trei persoane au fost rănite și duse la spital. La fața locului au ajuns două echipaje pentru descarcerare și trei echipaje din cadrul Ambulanței Gorj. Pentru femeia de 78 de ani nu s-a mai putut face nimic altceva decât să se constate decesul acesteia.

„Am fost solicitați să intervenim la un accident rutier produs pe raza localității Scoarța, satul Câmpu Mare din Gorj. Apelantul semnala faptul că două mașini s-au ciocnit și că au rezultat mai multe victime. Două echipaje pentru descarcerare și un echipaj SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Tg-Jiu și trei echipaje din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Gorj au ajuns la fața locului și au constatat că în urma impactului a două autovehicule au rezultat patru victime: doi bărbați și două femei. Unul dintre bărbați, în vârstă de 52 de ani, era încarcerat, iar o femeie în vârstă de 78 ani era în stare de inconștiență. Pompierii militari au intervenit pentru descarcerarea bărbatului, în timp ce echipajul SMURD și echipajele SAJ acordau prim ajutor celorlalte victime: un bărbat în vârstă de 21 ani, o femeie în vârstă de 51 de ani, iar femeii în stare de inconștiență i se aplicau manevre de resuscitare. Trei dintre victime au fost stabilizate și transportate la spital, însă pentru femeia în vârstă de 78 ani manevrele de resuscitare nu au avut rezultat, medicii constatând decesul”, a declarat Florin Chisim, purtător de cuvânt al ISU Gorj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica