joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Suporterii vor pachetul majoritar de acțiuni de la Dinamo

La nivelul fotbalistic al Olteniei se derulează un interesant proiect iniţiat de suporterii uneia dintre cele mai iubite echipe din România: Dinamo Bucureşti. Proiectul „Asociaţia Dinamovişti Pentru Dinamo” îşi propune să creeze o emulaţie în rândul suporterilor alb-roşii.

Practic, Asociaţia îşi propune să preia pachetul majoritar de acţiuni, după modelul granzilor din fotbalul european, Barcelona, Bayern şi Real. Banii necesari susţinerii proiectelor viitoare ar urma să provină din cotizaţiile suporterilor din ţară şi nu numai.

Referindu-se la acest aspect, oarecum inedit, Claudia Sebok, coordonator al acestui proiect în Oltenia şi vestul ţării, spune că: “Dinamo se află la răscruce de drumuri din cauza managementului defectuos al patronilor care au deținut Dinamo în ultimii ani. ADPD își propune crearea unei emulații în rândul fanilor și responsabilizarea lor, prin devenirea de membri cu drept de vot prin cotizații. În acest fel, fanii vor simți că acest club le aparține, că ei sunt cei care vor scrie istoria de acum încolo și nu vor mai depinde de toanele unui patron. Deși proiectul are doar câteva luni, sunt foarte mulți suporteri care și-au declarat sprijinul din dorința de a vedea din nou echipa, acolo sus, pe culmile performanței. Cotizând şi devenind membri cu drept de vot, fanii vor simţi că acest club le aparţine, că ei sunt cei care vor scrie istoria de acum încolo şi nu vor mai depinde de toanele unui patron”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Claudia Sebok se dovedeşte nu doar un fan înfocat, ci şi un neobosit activist, promovând interesele legate de acest proiect în ziarele online, în emisiunile posturilor de radio şi TV şi pe paginile de socializare.

Sursa: Denis Todea

Politica