CSM Slatina, aproape de finala Cupei României. „Avantajul nostru este modul în care ne exprimăm pe teren”

Home Sport CSM Slatina, aproape de finala Cupei României. „Avantajul nostru este modul în care ne exprimăm pe teren”
CSM Slatina, aproape de finala Cupei României. „Avantajul nostru este modul în care ne exprimăm pe teren”

Echipa de fotbal CSM Slatina va întâlni, joi, de la ora 18.00, pe Stadionul „1 Mai”, formaţia ce activează tot în ultimul eşalon fotbalistic judeţean, Victoria Dobrun. Meciul contează pentru calificarea în finala Cupei României, faza judeţeană. Gruparea pregătită de Iulian Mitrache este de departe marea favorită, având în vedere rezultatele înregistrate până în acest moment.

CSM Slatina va primi vizita celor de la Victoria Dobrun, în semifinalele Cupei României, faza judeţeană, în cadrul unei partide în care gruparea pregătită de Iulian Mitrache este de departe favorită la victorie. Este ultimul act înaintea finalei, practic CSM Slatina aflându-se la 90 de minute de câştigarea trofeului judeţean, care-i va conferi dreptul de a evolua în Cupa României, organizată de FRF.

Întâlnim o echipă aflată în primele locuri ale clasamentului, sperăm să repetăm jocul bun din ultima perioadă. Sunt convins că putem ajunge în finală, însă fotbalul este imprevizibil, meciurile trebuie tratate serios. Toţi spun că suntem avantajaţi că jucăm acasă, eu spun că avantajul nostru este modul în care ne exprimăm pe teren”, a declarat antrenorul echipei CSM Slatina, Iulian Mitrache.

CSM Slatina Victoria Dobrun se va disputa joi, 21 iunie, cu începere de la ora 18.00, pe Stadionul „1 Mai”.