miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Trei oameni, inecati in apele Doljului

Trei oameni au fost gasiti astazi in apele Doljului.

O femeie în vârstă de 59 de ani, luată de viitură în urmă cu câteva zile, a fost găsită înecată, miercuri, în pârâul din localitatea Terpeziţa, judeţul Dolj.

„A fost luată de viitură, în urmă cu câteva zile. Ea locuia, pe malul unui afluent al pârâului Terpeziţa, cu soţul care este imobilizat într-un cărucior cu rotile şi cu părinţii care sunt în vârstă. Am anunţat poliţia, am căutat-o până am găsit-o astăzi. A plouat în jur de 45 de litri pe metrul pătrat, în aproximativ o jumătate de oră, şi probabil că s-a nimerit pe marginea afluentului, a alunecat şi a luat-o apa, altfel nu se explică“, a declarat Aurel Turcitu, viceprimarul comunei.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Tot miercuri, trupul neînsuflețit al unui tânăr în vârstă de 19 ani, din Cetate, a fost găsit de scafandri in Dunăre.

Tânărul era la scăldat pe o plajă neamenajată de pe fluviul Dunărea. El a intrat în apă şi nu a mai ieşit.

Polițiștii au deschis un dosar în acest caz, urmând să audieze martorii și să stabilească cum s-au petrecut lucrurile.

Băiatul, din orașul Reghin, a ajuns în cursul zilei de azi în localitatea doljeană, pentru a vinde cherestea. După ce și-a vândut marfa, tânărul și alte trei persoane care îl însoțeau au parcat vehiculul golit de marfă pe marginea Dunării, apoi au intrat sa se răcoreasca in apa. Însă băiatul de 19 ani nu a mai iesit. Ceilalți prieteni au altertat autoritățile.

Un alt barbat, de 39 ani, s-a înecat, miercuri in pârâul Desnatui. Potrivit ISU Dolj, omul a căzut în apă și a fost scos la mal de localnici. Echipajele medicale ajunse la fata locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

 

Politica