Un copil și mama lui, bătuți la locul de joacă

Home Eveniment Un copil și mama lui, bătuți la locul de joacă
Un copil și mama lui, bătuți la locul de joacă

Un bărbat din Râmnicu Vâlcea a fost amendat cu suma de 200 de lei și este cercetat penal după ce, marți seara, a bătut un copil în vârstă de șapte ani și pe mama acestui, la un loc de joacă din aceeași localitate. Incidentul a fost filmat de martori.

Martorii spun că bărbatul era băut și l-a strâns de gât pe copil, aruncându-l la câțiva metri. Apoi l-a lovit cu picioarele. Potrivit martorilor, agresorul a bătut-o și pe mama copilului și era aproape să o lovească și pe o polițistă care a fost chemată să intervină.

„Foarte mulți copii din zonă au asistat la scena traumatizantă, iar băiețelul bătut părea să fi rămas cu sechele”, precizează unul dintre martori. Acesta a și filmat ultimele minute ale incidentului. Agresorul copilului și mamei acestui s-a ales doar cu o amendă.

„În legătură cu speța în cauză, poliția a fost sesizată prin apel la 112 de către mama copilului implicat. A fost întocmit dosar penal pentru lovire, fiind de asemenea sancționată potrivit prevederilor Legii 6/1991 cu suma de 200 lei, persoana care a provocat scandalul.Politia si-a facut treaba. Dosarul penal întocmit pentru lovire va fi înaintat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea”, a afirmat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Sandra Dăscălete.