vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Un copil și mama lui, bătuți la locul de joacă

Un bărbat din Râmnicu Vâlcea a fost amendat cu suma de 200 de lei și este cercetat penal după ce, marți seara, a bătut un copil în vârstă de șapte ani și pe mama acestui, la un loc de joacă din aceeași localitate. Incidentul a fost filmat de martori.

Martorii spun că bărbatul era băut și l-a strâns de gât pe copil, aruncându-l la câțiva metri. Apoi l-a lovit cu picioarele. Potrivit martorilor, agresorul a bătut-o și pe mama copilului și era aproape să o lovească și pe o polițistă care a fost chemată să intervină.

„Foarte mulți copii din zonă au asistat la scena traumatizantă, iar băiețelul bătut părea să fi rămas cu sechele”, precizează unul dintre martori. Acesta a și filmat ultimele minute ale incidentului. Agresorul copilului și mamei acestui s-a ales doar cu o amendă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„În legătură cu speța în cauză, poliția a fost sesizată prin apel la 112 de către mama copilului implicat. A fost întocmit dosar penal pentru lovire, fiind de asemenea sancționată potrivit prevederilor Legii 6/1991 cu suma de 200 lei, persoana care a provocat scandalul.Politia si-a facut treaba. Dosarul penal întocmit pentru lovire va fi înaintat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea”, a afirmat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Sandra Dăscălete.

Politica