joi, aprilie 18, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

FC U Craiova a arătat că ar fi promovat și la baraj! Demonstrație de forță cu Cornești

În imposibilitatea de a disputa barajul de promovare, FC U Craiova și-a invitat adversarul pentru un meci amical și l-a măcelărit.

 

În acest week-end ar fi trebuit să se dispute manșa tur a barajului interjudețean de promovare în Liga a III-a dintre campioanele Doljului și Dâmboviței. Partida oficială dintre Gloria Cornești și FC U Craiova nu a mai avut loc, întrucât dâmbovițenii nu au avut Certificat de Identitate Sportivă, acordat de Ministerul Sportului, patalama fără de care nu aveau drept de joc în ligile naționale. Așa că FC U Craiova a promovat direct în C, fără a mai da baraj.

Oltenii au ținut însă să demonstreze că sunt peste Cornești și că ar fi promovat și dacă disputau dubla din baraj. Așa că i-au invitat pe dâmbovițeni pe Aripile pentru a le administra o mamă de bătaie! A fost 8-2 pentru echipa lui Nicolo Napoli, 7-1 la finalul primei reprize, când alb-albaștrii au folosit prima garnitură. Între marcatori Mihai Dina, Claudiu Bălan, Armășelu, Văduva, Cîrstea, E Dina, Gheorghe, plus un autogol al lui Gae, cu care s-a deschis, de altfel, tabela.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Meciul și în special rezultatul au avut rolul de a certifica faptul că FC U Craiova ar fi promovat și în urma dublei de baraj. Pentru trupa lui Nicolo Napoli urmează finala Cupei României, faza județeană, progrmată la data de 20 iunie, la Ișalnița. În ultimul meci al sezonului, contra celor de la Jiul Podari, FC U Craiova poate realiza eventul și participa în fazele preliminarii ale fazei naționale a competiției knock-aut.

 

Transfer de Liga 1 pentru FC U Craiova

Fratoștițeanul Sabin Lupu s-a întors la echipa care l-a propulsat în fotbalul mare. Jucătorul născut în comuna de lângă Filiași a semnat un contract pe trei ani cu FC U Craiova, deși a avut oferte de la cluburi din Liga întâi și Liga a doua. În sezonul recent încheiat, Sabin Lupu a pus umărul la promovarea celor de la Hermannstadt în prima ligă. El a marcat de trei ori în cele 20 de meciuri pentru formația sibiană. A evoluat în ultimele 22 de minute ale victoriei fantastice din Cupa României, 3-0 cu FCSB. Totodată, Sabin Lupu are și experiența Ligii 1, el îmbrăcând tricoul celor de la Gaz Metan Mediaș în campionatul 2016/17.

Politica