sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Concurență acerbă pentru CSU Craiova! Alte trei cluburi îl vor pe Pigliacelli!

După ce l-a scăpat printre degete pe Mirko Felgueiras, câștigătoarea Cupei României vrea să dea prima lovitură din mercato cu goalkeeper-ul italian.

Site-ul italian Tuttosport a anunțat că Mirko Pigliacelli, ținta lui Devis Mangia, nu duce lipsă de oferte. Padova, proaspăt promovată în Serie B, s-a alăturat celor de la Venezia și Livorno în bătălia pentru semnătura portarului școlit la Juventus Torino, dar aflat acum în proprietatea lui Pro Vercelli, echipă ce a căzut din B. În fața grupărilor italiene, oltenii au avantajul că evoluează în Europa League.

CSU Craiova a inițiat cursa pentru Mirko Pigliacelli încă din iarnă. Atunci și-a manifestat pentru prima dată interesul pentru goalkeeper-ul italian. Însă portarul a declinat oferta, spunând că îi e greu să plece în străinătate: Au fost discuții deschise și concrete. Pentru aceasta îi mulțumesc domnului Mangia și clubului că m-au dorit. Sunt fericit și mândru de acest fapt. Dar am preferat să mă întorc acolo unde am mai fost și să accept această provocare, fără a lua în seamă fascinația de a evolua în străinătate sau aspectele tehnice și financiare. Sper ca domnul Mangia să continue să mă evalueze și să îmi urmărească evoluțiile cu același interes”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Potrivit reputatului jurnalist Gianluca di Marzio, oltenii au reluat cursa pentru Pigliacelli în această vară: „Stagiunea, încheiată cu o retrogradare, ar putea să-i schimbe planurile lui Mirko Pigliacelli. Portarul, care mai are contract încă patru ani cu Pro Vercelli, este dorit mult de Universitatea Craiova, club din prima ligă română, care-l are pe bancă pe Devis Mangia. Antrenorul vrea să-l aducă pe portarul născut în 1993 pentru a câștiga campionatul, după ce a obținut Cupa României”.

Politica