Bătălia pentru Ivan! Unde poate ajunge fostul vârf al CSU!

Home Oltenia Bătălia pentru Ivan! Unde poate ajunge fostul vârf al CSU!
Bătălia pentru Ivan! Unde poate ajunge fostul vârf al CSU!

Andrei Ivan ar putea da Rusia pe un campionat mai prielnic din sezonul viitor.

Fostul număr 9 al CSU nu s-a adaptat deloc la FC Krasnodar, echipă pentru care a evoluat în sezonul trecut doar 80 de minute în toate competițiile. Rușii, care l-au acontat pentru o perioadă de 5 ani, sunt dispuși să-l împrumute pentru un sezon în speranța că va reveni la forma care le-a luat ochii.

Ivan nu duce lipsă de oferte. Directorul sportiv al lui Rapid Viena, Fredy Bickel, a spus despre Ivan pentru site-ul laola1.at: „Poate juca pe mai multe poziții, în flanc sau în centrul atacului. Este un fotbalist foarte bun. L-am dori, dar într-o manieră pe care să ne-o putem permite”. Interes a manifestat în trecut și Slavia Praga pentru tânărul vârf al lui Krasnodar.

CSU Craiova l-a vândut pe Andrei Ivan în vara trecută la FC Krasnodar pentru 4 milioane de euro, acesta fiind cel mai important transfer pentru fotbalul din Bănie. În cazul în care FC Krasnodar și Rapid Viena s-ar înțelege în privința unui împrumut, Andrei Ivan ar urma să evolueze cu gruparea austriacă în preliminariile Europa League.