joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Bătălia pentru Ivan! Unde poate ajunge fostul vârf al CSU!

Andrei Ivan ar putea da Rusia pe un campionat mai prielnic din sezonul viitor.

Fostul număr 9 al CSU nu s-a adaptat deloc la FC Krasnodar, echipă pentru care a evoluat în sezonul trecut doar 80 de minute în toate competițiile. Rușii, care l-au acontat pentru o perioadă de 5 ani, sunt dispuși să-l împrumute pentru un sezon în speranța că va reveni la forma care le-a luat ochii.

Ivan nu duce lipsă de oferte. Directorul sportiv al lui Rapid Viena, Fredy Bickel, a spus despre Ivan pentru site-ul laola1.at: „Poate juca pe mai multe poziții, în flanc sau în centrul atacului. Este un fotbalist foarte bun. L-am dori, dar într-o manieră pe care să ne-o putem permite”. Interes a manifestat în trecut și Slavia Praga pentru tânărul vârf al lui Krasnodar.

Policlinica Buna Vestire Craiova

CSU Craiova l-a vândut pe Andrei Ivan în vara trecută la FC Krasnodar pentru 4 milioane de euro, acesta fiind cel mai important transfer pentru fotbalul din Bănie. În cazul în care FC Krasnodar și Rapid Viena s-ar înțelege în privința unui împrumut, Andrei Ivan ar urma să evolueze cu gruparea austriacă în preliminariile Europa League.

Politica