vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

FC U Craiova – Jiul Podari, în finala Cupei României din Dolj

Echipa lui Nicolo Napoli este la un singur meci de event, după ce la mijlocul săptămânii a reușit o victorie la scor.

FC U Craiova a învins categoric, cu 12-0, gruparea Unirea Amărăștii de Jos, în manșa retur din semifinalele Cupei României, faza județeană. Cu scorul general de 17-0 a obținut calificarea în ultimul act al competiției. În finala Cupei României pe județ, FC U Craiova va întâlni gruparea Jiul Podari, care a dispus cu scorul general de 5-4 de Viitorul Cârcea. În tur a fost 4-2 pentru podăreni, iar miercuri 2-1 pentru Cârcea. Data exactă a finalei Cupei României în Dolj nu a fost încă stabilită de AJF.

știgătoare a campionatului, cu 4 etape înainte de încheierea sezonului, FC U Craiova poate realiza eventul cu un succes în ultimul act al Cupei României. Până acum, gruparea craioveană are numai victorii în cele două competiții în care participă, Cupă și campionat.

Policlinica Buna Vestire Craiova

O editare în avans a finalei Cupei României va fi sâmbătă, de la ora 11:00, când Jiul Podari și FC U Craiova se înfruntă în ultima rundă a play-off-ului Ligii 1. În celălalt joc din play-off, duminică, de la ora 11:00, se întâlnesc Știința Danubius și Dunărea Calafat.

Politica