joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mercur Center aniversează 2 ani cu Mandinga, DJ Project, MIRA şi Noaptea Târziu

Mercur Center aniversează duminică, 10 iunie, doi ani de la redeschiderea celui mai modern centru comercial din Craiova. Evenimentul va fi marcat de o campanie aniversară, ce va culmina cu un show de sunet, lumini şi culori, animat de artiştii DJ Project, Noaptea Târziu, Mira şi Mandinga.

Centrul comercial din inima oraşului s-a reinventat pe 9 iunie 2016, când peste 40.000 de craioveni i-au trecut pragul, într-o singură zi, Mercur Center fiind de la început un proiect atrăgător pentru piaţa de retail şi entertainment din regiune.

Pe parcursul primilor doi ani, Mercur Center a oferit clienţilor săi numeroase experienţe inedite de shopping, momente de spectacol şi concerte în aer liber, cu participarea unora dintre cei mai consacraţi artişti din România. Sute de premii au fost acordate în cadrul campaniilor desfăşurate în centrul comercial, Mercur Center îndeplinindu-şi promisiunea de a-şi răsplăti clienţii fideli.

Policlinica Buna Vestire Craiova

De la un an la altul, Mercur Center a înregistrat o evoluţie permanentă, grija noastră faţă de client fiind primordială în a oferi cele mai bune servicii în domeniu. Lucrăm în permanenţă la îmbunătăţirea mixului de magazine, pentru a mări portofoliul de branduri premium, pentru a satisface toate exigenţele şi preferinţele în materie de fashion, food şi entertainment. Campaniile, promoţiile şi spectacolele cu care ne-am obişnuit vizitatorii s-au transformat în experienţe inedite de shopping şi relaxare, determinându-i pe aceştia să revină cu plăcere, de fiecare dată”, a declarat Dumitru Răduţ, director general Mercur Center.

Duminică, 10 Iunie, va fi o zi plină pentru clienţii Mercur Center. De la ora 12.00, în zona Atrium parter, se vor desfăşura o serie de spectacole de dans, muzică, magie, concursuri cu premii şi cadouri pentru cei care vor alege să-şi petreacă această zi aniversară în magazinele şi atracţiile centrului comercial. Nu vor lipsi personajele preferate ale celor mici.

De la ora 19.00, spectacolul se va muta pe esplanada Mercur Center, unde pe scenă vor urca băieţii de la Noaptea Târziu – în premieră la Craiova, urmaţi de DJ Project şi Mira, iar seara se va încheia în spectacolul de sunet şi culoare al trupei Mandinga.

Mai multe detalii despre aniversarea Mercur Center – 2 ani împreună cu tine! sunt disponibile pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/events/386818615057402/

Politica