vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Postul de șef al Biroului Rutier Gorj, scos la concurs

IPJ Gorj organizează concurs pentru ocuparea funcției de șef al Biroului Rutier, din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu. Instituția este condusă interimar de Cristina Popescu, după ce Decebal Davidoiu a plecat din județul Gorj. Cei interesați de acest post trebuie să știe că interviul va avea loc în data 28 iunie. Aceasta va fi singura probă a concursului, recrutarea urmând a fi efectuată din sursă internă.

În ceea ce privește concursul, acesta se va desfășura chiar la sediul IPJ Gorj. Pentru a fi declarat admis, candidatul trebuie să obțină minim nota 7.00. „Funcţia este prevăzută cu gradul profesional de comisar-şef de poliţie, iar recrutarea se realizează cu personal din sursă internă. Concursul se va desfăşura la sediul IPJ Gorj, în data de 28 iunie 2018, începând cu ora 10.00 şi va consta în susţinerea unei probe unice, respectiv un interviu structurat pe subiecte profesionale, din tematica şi bibliografia stabilite de comisie. Aprecierea rezultatului final al interviului pe subiecte profesionale se face cu note de la 1 la 10. Este declarat admis candidatul care are nota cea mai mare şi cel puţin 7.00. În situaţia în care mai mulţi candidaţi au aceeaşi notă este declarat admis la concurs candidatul care are cea mai mare vechime în specialitatea postului scos la concurs. Dacă mai mulţi candidaţi au aceeaşi vechime în specialitatea postului scos la concurs, este declarat admis candidatul care are cea mai mare vechime în studiile necesare postului scos la concurs. Eventualele contestaţii cu privire la rezultatul de la proba de interviu se depun în termen de 24 de ore de la afişare, la secretariatul Serviciului Resurse Umane din Inspectoratul de Poliţie Judeţean Gorj. Comisia de soluţionare a contestaţiilor are obligaţia de a soluţiona contestaţiile în termen de două zile lucrătoare de la expirarea termenului de depunere. Nota acordată după soluţionarea contestaţiei este definitivă”, se precizează pe site-ul IPJ Gorj.
Cerințele suplimentare se referă la deţinerea permisului de conducere auto, minim categoria „B”, vechime cinci ani în Ministerul Afacerilor Interne și doi ani în specialitatea structurii, candidații să nu fie cercetați disciplinar și să fi obţinut calificativul de cel puţin «bine» la ultimele două evaluări anuale de serviciu.

Politica