vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Salvat de pompieri, dupa ce un mal de pamant s-a surpat peste el

Un bărbat în vârstă de 42 de ani, din Bobicești, a fost salvat de pompieri, marți seara, după ce un mal de pământ s-a surpat peste el, în timp ce lucra la extinderea unei rețele de canalizare.

Purtătorul de cuvânt al ISU Olt, sublocotenentul Alin Băsășteanu, a declarat că bărbatul era conștient. În jurul orei 21.00, el a fost extras și transportat la spital.

O anchetă în acest caz a fost deschisă de polițiști, dar și de inspectorii de muncă. Potrivit primelor date, malul de pământ unde bărbatul lucra nu era asigurat corespunzător.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Un muncitor care lucrează la o firmă din Dolj, ce efectuează lucrări de canalizare pe raza localității Bobicești, a fost surprins de malul de pământ, ce nu a fost asigurat corespunzător. Un inspector se află la fața locului pentru a cerceta modul în care s-a petrecut evenimentul. Victima nu are leziuni care să-i pună în pericol viața, am înțeles ca este vorba de o fractură, a fost transportat la Siptalul Județean Slatina”, a declarat șeful ITM Olt, Cristian Ungureanu.

Politica