joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Vernisaj „Interferențe artistice“ în Galeriile „Cromatic“

Consiliul Judeţean Dolj şi Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Dolj vă invită joi, 31 mai 2018, ora 11:00, în Galeriile „Cromatic“, la vernisajul Expoziţiei de grafică, sculptură și pictură „Interferențe artistice“, realizată de studenții din anii I și II de la Facultatea de Teologie Ortodoxă – Domeniul Arte Vizuale, din cadrul Universității din Craiova.

Coordonatorii studenților sunt lector univ. dr. Emilian Popescu și lector univ. dr. Emilia Burlan, împreună cu care Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Dolj a derulat mai multe proiecte care au vizat promovarea artei plastice.

„Interferențe artistice“ este o expoziție realizată cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Dr. Irineu – Arhiepiscopul Craiovei și Mitropolitul Olteniei și se numără printre manifestările incluse în programul celei de-a XXII-a ediţii a „Zilei Municipiului Craiova“.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Expoziția deschisă pe simezele Galeriilor „Cromatic“ va putea fi vizitată zilnic, în perioada 1 – 9 iunie 2018, între orele 09:00 -16:00.

Politica