vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

O tânără din Cărbunești a fost ucisă în Belgia. Rudele strâng bani pentru repatriere

O tânără din Târgu Cărbunești a fost ucisă, cu mai multe lovituri de cuțit, în Belgia. Aceasta plecase în străinătate pentru a câștiga ceva mai mulți bani, presa belgiană relatând faptul că aceasta se prostitua, fiind omorâtă chiar de către unul dintre clienții ei. Familia gorjencei este în stare de șoc și chiar dacă este adevărat că tânăra ar fi practicat prostituția, mama acesteia spune că fata nu a făcut-o de bună voie, ci constrânsă.

Potrivit anchetatorilor din Belgia, un client a înjunghiat-o pe gorjeanca de 21 de ani.

Agresorul, un bărbat de 24 de ani, a fost reținut la scurt timp, ancheta continuând pentru a se afla dacă românca a fost victima unei rețele de proxeneți.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Elevă foarte bună

Familia tinerei din Târgu Cărbunești este în stare de șoc. Mama acesteia este convinsă de faptul că fiica ei a fost obligată să se prostitueze, dacă se va confirma că făcea acest lucru. Laura plecase la muncă în străinătate cu iubitul său, un tânăr din Târgu Jiu, imediat după Paște. Aceasta a și rupt legătura cu cei apropiați, după cum a spus mama fetei. Laura a fost o elevă foarte bună, în 2016 obținând premiul II la un concurs de creaţie literară, eseuri şi arte vizuale, intitulat ”Străinul. Toleranţă, securitate şi integrare într-o cultură a diversităţii”. Tânăra a absolvit Colegiul Naţional „Tudor Arghezi”. În 2017, s-a înscris la Facultatea de Mine a Universităţii din Petroşani, însă a renunţat la studii pentru a pleca din România.

Strâng bani pentru repatriere

Pentru a putea fi înmormântată acasă, așa cum familia își dorește, cei apropiați au nevoie de bani pentru repatriere. Un verișor al Laurei B. din Târgu-Cărbunești, a postat un anunț pe rețeaua de socializare și îi roagă pe prietenii acesteia să doneze bani pentru ca trupul fetei să poată fi adus acasă.

Sunt foarte marcat de ceea ce mi s-a putut întâmpla. Din pacate verișoara mea, Laura, nu se mai află printre noi! Ne-a părăsit…Mulți dintre voi i-ați fost prieteni, prieteni buni, iar pe această cale vreau să vă rog frumos dacă puteti să oferiți un mic ajutor pentru a o aduce acasă să o înmormântăm creștinește, măcar atât putem face având în vedere în ce chinuri a fost ucisă! Puteți dona în conturile:
-RO85BRDE200SV28649872000DI (Bondoc Dumitru) în Lei
-RO89BACX0000000578103001 (Bondoc Dumitru) în Euro” a scris acesta pe pagina de socializare.

Politica