vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

ALDE Dolj: Nu poți fi Pro România fiind anti-bun simț public

Victor Gogonea,secretar general ALDE Dolj:” Este regretabil că oameni tineri încearcă să construiască un proiect politic aruncând cu noroi în cei care i-au ajutat să obțină demnități publice la care, în alte condiții, nici nu sperau”

ALDE DOLJ consideră că România are tot mai mare nevoie de proiecte și politici fondate pe bun simț public și pe o minimă morală în abordarea și desfășurarea treburilor publice.

Este ridicolă și detestabilă maniera în care Daniel Constantin perseverează în ticăloșie aruncând cu noroi în cei care i-au construit o carieră publică la care altfel nici nu putea visa.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Atacul suburban la adresa ALDE și a liderului Călin Popescu Tăriceanu devoalează încă o dată că fostul nostru coleg rămâne un personaj periferic, obsedat de salvarea sa personală, de data asta pe spatele altui politician eșuat.

Fiecare are libertatea de inițiativă politică, însă această libertate trebuie întregită de responsabilitate dacă se dorește un demers cu adevărat util societății.

Nu poți construi la nesfârșit, așa cum speră Daniel Constantin, pe șantaj, pe trădare, pe diversiune, pe încercări de manipulare, pe tensiuni artificiale și, mai cu seamă, pe incălcarea repetată a cuvântului dat.

Îl rugăm pe această cale să se abțină a mai face referiri jignitoare la adresa ALDE, a membrilor și liderilor săi, pronosticuri politice de tarabă în care nu crede nici măcar el.

Românii nu mai pot fi prostiți cu gargară ieftină.

Politica