Slatina, victorie la Brebeni

Home Oltenia Slatina, victorie la Brebeni
Slatina, victorie la Brebeni

Echipa de fotbal CSM Slatina şi-a continuat, în weekend, parcursul în ultimul eşalon fotbalistic judeţean cu un joc pe teren propriu în compania celor de la Inter Brebeni. Gruparea pregătită de Iulian Mitrache s-a impus, scor 6-0, la capătul unei partide controlate în totalitate. Meciul a fost întrerupt în minutul 85. Formaţia vizitatoare a ieşit de pe teren, după ce doi componenţi ai echipei au fost eliminaţi ca urmare a protestelor la adresa arbitrului.

CSM Slatina s-a impus prin golurile marcate de Andronache, Truşcă, Bîră şi Mihaiu, ultimii doi reuşind câte o „dublă” însă, din păcate, confruntarea cu Inter Brebeni a adus ceva incidente nedorite pe teren, dar care în fotbalul judeţean se practică. Căpitanul de echipă al formaţiei vizitatoare a sărit la arbitrul partidei, nemulţumit de arbitraj. Incidentele au venit la pachet cu eliminări în tabăra oaspeţilor, care rămaşi în dublă inferioritate au refuzat să mai continue jocul.

CSM Slatina va întâlni, runda viitoare, în deplasare, Voinţa Schitu. Până la jocul din campionat, joi, gruparea slătineană va întâlni, în cadrul celei de a doua etape a fazei judeţene a Cupei României, FC Bîrza.

CSM Slatina: Velcu, Preda, Bărbuți, Mateiași, Beldea, Mitrache, Chirea, Trușcă, Mihaiu, Lăzărescu, Bîră. A mai evoluat Andronache.